tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην μάχη των τελικών ρίχνεται ο ΑΟΚ

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΑΟΚ Βέροιας, που βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση που δεν είναι άλλη από την άνοδο στη Γ Εθνική κατηγορία!

Η ομάδα του Θωμά Τούσα ολοκληρώνει σήμερα (5/5) την προετοιμασία της για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΦΟ Αριδαίας, που τερμάτισε φέτος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το διακύβευμα για τους Ημαθιώτες τεράστιο, καθώς το πλεονέκτημα έδρας φέρνει τον στόχο ακόμη πιο κοντά και αν παρουσιάσουν το πρόσωπο που έδειξαν στο 95% των φετινών τους αγώνων, τότε θα πανηγυρίσουν στο τέλος τη σπουδαία επιτυχία.

Το θετικό για τον έμπειρο τεχνικό πως άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ και ο Γιώργος Γιαννουζάκος που ακολούθησε ειδική θεραπευτική αγωγή, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό στο στρατόπεδο του ΑΟΚ και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τον αγώνα του Σαββάτου (6/5), με ώρα έναρξης στις 18.00 στο ΔΑΚ "Βικέλας".

Το πρόγραμμα των τελικών της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

1ος αγώνας : ΑΟΚ Βέροιας – ΦΟ Αριδαίας (Σάββατο 6/5, 18.00 ΔΑΚ Βικέλας)

2ος αγωνας : ΦΟ Αριδαίας - ΑΟΚ Βέροιας (Σάββατο 13/5, 18.00 ΔΑΚ Αριδαίας)

3ος Αγώνας σε περίπτωση που χρειαστεί : ΑΟΚ Βέροιας – ΦΟ Αριδαίας (Σάββατο 20/5, 18.00 ΔΑΚ Βικέλας)

Νικήτρια της τελικής φάσης θα είναι η ομάδα που θα πραγματοποιήσει δύο (2) νίκες επί του αντιπάλου της και η νικήτρια ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση, θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια της Α ΕΚΑΣΚΕΜ. Ταυτόχρονα, θα κερδίσει την άνοδο της στη Γ Εθνική, περιόδου 2017/2018

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69