tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζει στον ΑΟΚ ο Γιώργος Γιαννουζάκος

Ο παίκτης με το πιο "βαρύ" βιογραφικό στο ρόστερ του ΑΟΚ Βέροιας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κυανόλευκη φανέλα και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Ο Γιώργος Γιαννουζάκος θα είναι μέλος της οικογένειας του ΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά και την επιθυμία τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή, Θωμά Τούσα.

Ο πολύπειρος φόργουορντ, με ξεχωριστή παρουσία τη φετινή σεζόν στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ και από τους βασικούς κρίκους της κατάκτησης του τίτλου, ενισχύει σημαντικά την προσπάθεια του ΑΟΚ ενόψει της παρουσίας στη Γ Εθνική.

Το βιογραφικό

Ο 42χρονος small forward με καταγωγή από την Κομοτηνή, ξεκίνησε στην ομάδα της γενέτειρας του και το 1994 εντάχθηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Στους "κυανόλευκους" παρέμεινε μέχρι και το 1999, χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας ταξίδεψε στη γειτονική Ιταλία προκειμένου να αγωνιστεί στην Τεργέστη.

Εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2003, με εξαίρεση τη σεζόν 2000-01, χρονιά κατά την οποία μεταπήδησε στην επίσης ιταλική Ίμολα.

Το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό όπου παρέμεινε για δύο σεζόν, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο.

Το 2006, ο Γιώργος Γιαννουζάκος μεταπήδησε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και ένα χρόνο μετά επέστρεψε για τρίτη φορά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Το 2008 πήρε σειρά η Λαμία όπου και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείας.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα σε διάφορα κολέγια της Αμερικής, ο Γιαννουζάκος επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτήν τη φορά για λογαριασμό του Ιωνικού Νίκαιας.

Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κοζάνης, πριν μεταγραφεί στον Αργοναύτη Καλαμαριάς, τελευταία ομάδα του πριν τον ΑΟΚ Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69