tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προετοιμάζεται για το ματς με τον Ζαφειράκη ο ΑΟΚ

aok

Ξεπερνώντας με μεγάλη επιτυχία τα τρία πρώτα εμπόδια του φετινού πρωταθλήματος, ο Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 τον Ζαφειράκη Νάουσας. Οι «λύκοι» παρά το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία δείχνουν να πατάν καλά στα πόδια τους και βάζουν τις βάσεις για μια άνετη παραμονή.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Νάουσας παρά τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών το καλοκαίρι, έχει ένα αρκετά έμπειρο σύνολο που η προσθήκη του Σιαμήτρα (στρατιωτικός που έπαιζε στον Φιλαθλητικό Αθηνών) τους δίνει αρκετά μεγάλη δυναμική. Αυτό δείχνει φυσικά και η αήττητη έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Βέροιας προετοιμάστηκε όπως κάθε βδομάδα και ετοιμάζετε να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό της χωρίς μεγαλα προβλήματα.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Θωμά Τούσα παίζοντας έξυπνα σε ένα πολύ κακό γήπεδο νίκησε στην Σκύδρα την τοπική ομάδα με 74-70.

Τους πόντους πέτυχαν οι Χρυσάφης 2, Καπνας, Γιαννόπουλος 11(1), Γκανάς 5, Χρυσής 2, Πάππου 4, Παπαδόπουλος 18(5), Ιατρού 9, Ιωσηφίδης 16, Χατζής 2, Γκεκόπουλος 6, Τσέος,

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69