tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε στο Πολύκαστρο ο ΑΟΚ

basket

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Α.Ο.Κ. Βέροιας με το συντριπτικό 101-58 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Εύαθλο Πολυκάστρου. Η ομάδα του Θωμά Τούσα παρά ην διάθεση και το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, δεν κατάφερε ποτέ να μπεί στο παιχνίδι και μοιραία έγινε «έρμαιο» των διαθέσεων όλων των συντελεστών και συνθηκών του αγώνα.

Πρώτα από όλα είχε να αντιμετωπίσει την καλύτερη με διαφορά κατά τεκμήριο ομάδα της κατηγορίας. Βρέθηκε από πολύ νωρίς κάτω στο σκορ με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων. Παρά την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών της βεροιώτικης ομάδας που με σύνεση και υπομονή ροκάνιζαν την διαφορά αυτή έπεσε για τελευταία φορά στους 12 πόντους στο 24΄.

Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο οι «άρχοντες» του αγώνα αποφάσισαν ότι η προσπάθεια για ανάκαμψη του Α.Ο.Κ. πρέπει να σταματήσει πριν αρχίσει να γίνετε ενοχλητική. Έτσι απλά χρεώσαν 2 ανύπαρκτα φάουλ στον Ιωσηφίδη μέσα σε 10΄΄ (4ο και 5ο) κα όταν στην επόμενη φάση ο κόουτς διαμαρτυρήθηκε για «τάκλιν» σε βάρος του Γκανά, αποβλήθηκε από το κλειστο γυμναστήριο!

Από την στιγμή εκείνη και έπειτα το παιχνίδι είχε την μορφή παρωδίας με την τοπική ομάδα να πιέζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και την ομάδα του Α.Ο.Κ. να προσπαθεί να διεκπεραιώσει μια υποχρέωση χωρίς παράπλευρες απώλειες. Πράγμα που τελικά δεν απέφυγε μιας και το υπέρμετρο πάθος του 40χρονου Ημερίδη έστειλε στο Κέντρο Υγείας τον 17χρονο Γιαννόπουλο με φιλοδώρημα 4 ράμματα στο σαγόνι.

Για την καταλληλότητα ή όχι του γηπέδου για αγώνες δεν θα ανφερθούμε μιας και η διαφορά δεν το επιτρέπει. Απλώς θα αναφέρουμε ότι δεν υπήρχαν κυκλειδώματα σε ένα κλουβι κατάμεστο από 150 φιλάθλους και υπήρχαν δυο θεόστραβες μπασκέτες απ΄την εποχή που ο Φίλιππος Βέροιας είχε έδρα του το ανοιχτό της Εληάς.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Κ.- Καλέσης Β.
Δεκάλεπτα: 24-13, 49-31, 74-47, 101-58.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσάφης 4, Καπνάς 10, Γιαννόπουλος 6 , Γκανάς 14(2), Τσιγκογιάννης , Πάππου 3,Ιατρού 9, Ιωσηφίδης 5(1), Ουζούνης, Γκεκόπουλος 12, Χρυσής5(1), Τσέος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69