tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε στην Κατερίνη ο ΑΟΚ και διαμαρτύρεται για τις συνθήκες του ματς

aok

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση ο Α.Ο.Κ. Βέροιας γνώρισε την ήττα στην Κατερίνη από τον Βατανιακό/Σάρισσα με 74-62.

Οι παίκτες του Θ.Τούσα παρά το γεγονός ότι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και διατήρησαν το προβάδισμα στο σκορ σε όλο το α΄μέρος, εντούτοις στην επανάληψη δεν άντεξαν στην ανεξήγητη αντιμετώπιση τόσο από την αντίπαλη ομάδα, όσο και από την διαιτησία.

Οι Βεροιώτες χαρακτηρίζουν "πολεμικές" τις συνθήκες του αγώνα, με απίστευτη ανοχή τους διαιτητές.

Χωρίς καλή ευστοχία ,κυρίως λόγω του ξύλου που έπεφτε στην ρακέτα των γηπεδούχων το παιχνίδι μετά το 25ο λεπτό είχε χαρακτήρα διεκπεραίωσης υποχρέωσης και όχι αγώνα μπάσκετ.

Ευτύχημα για την ομάδα της Βέροιας 1ον ότι δεν είχε κάποιον σοβαρό τραυματισμό και 2ον δεν κρατήθηκε κάποιο δελτίο παίκτη της ομάδας ,πράγμα πολύ εύκολο να γίνει αν αναλογιστεί κανείς τον εκνευρισμό που υπήρχε με το γενικότερο κλίμα.

« Ευχαριστούμε το Θεό που γυρίσαμε όλοι υγιείς στα σπίτια μας. Μερικοί άνθρωποι την βρίσκουν ασκώντας εξουσία και προκαλώντας εκ του ασφαλούς. Νοιώθω την υποχρέωση να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας που βίωσαν την προχθεσινή συμπεριφορά χωρίς να αντιδράσουν έκνομα. Το παιχνίδι μετά το 25ο λεπτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Οχτώ φορές κάναμε αλλαγή τραυματισμένου αθλητή . Ήθελα να χρησιμοποιήσω τους νεαρούς αθλητές της ομάδας και δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα για την σωματική τους ακεραιότητα και θα ήμουν υπόλογος στους γονείς τους.»,δήλωσε με νόημα ο Θ. Τούσας.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Χρυσάφης
Δεκάλεπτα: 18-20, 33-35, 58-50, 74-62.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσάφης 6(2), Καπνάς 3, Γιαννόπουλος 5 , Γκανάς 15(4), Ναμίδης , Πάππου 2,Ιατρού 3, Ιωσηφίδης 12(1), Ουζούνης 4, Γκεκόπουλος 10, Χατζής 2, Τσέος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69