tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισοφάρισαν οι Αετοί Βέροιας

Μετά από μία εξαιρετική αμυντική παρουσία, που συνοδεύτηκε από ένα πολύ αποτελεσματικό τρίτο δεκάλεπτο, οι "ασπρόμαυροι" έφτασαν στο τελικό 62-38, σκορ που αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του αγώνα.

Για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν, η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη απέδειξε πως δίκαια βρέθηκε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά ήταν "τελικός" για τους Αετούς (η ήττα έδινε το εισιτήριο για τον τελικό στους αντιπάλους), οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν το 110% των δυνατοτήτων τους και έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο (13-11), οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 32-23.
Το δεκάλεπτο που ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη για τους Αετούς ήταν το τρίτο, στο οποίο το επιμέρους σκορ ήταν 21-9 και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ για τους Αετούς ήταν ο Μάκης Ιωσηφίδης, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους και τον ακολούθησε ο Σωκράτης Χατζηχαρίσης που έφτασε τους 13.

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς έχει οριστεί το Σάββατο 4/5 και ώρα 18.00 στην έδρα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, με τον νικητή να περνά στον τελικό των play off.

Τα δεκάλεπτα : 13-11, 32-23, 53-32, 62-38

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 5, Χρήστου, Κασάπης 2, Παπαδόπουλος Δ. 4 (1), Γκεκόπουλος 4, Χρυσάφης 7 (1), Γαβριηλίδης 2, Χατζηχαρίσης 13, Ιατρού 5, Ιωσηφίδης 20 (3)

Αλεξάνδρεια : Μπαλιάκας, Αβραμίδης 5, Μπίσκας 9, Σιδηρόπουλος 4, Ζησιός 1, Ευθυμιόπουλος 1, Κεσίδης 1, Καρκάρας 8, Πρόιος, Καραγιάννης, Χερκελετζής 4, Παπαγερίδης 5 (1).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69