tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χατζηβρέττας, Χρυσάφης και Χαραλαμπίδης στο Veria Basketball Camp 2015

xatzivretas2

Συνεχίζονται ετοιμασίες για την διεξαγωγή Veria Βasketball Camp 2015 που θα διεξαχθεί στη Βέροια από 16-21 Ιουνίου 2015 στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας». Επίσημοι προσκεκλημένοι των διοργανωτών είναι οι αθλητές Κώστας Χαραλαμπίδης και Νίκος Χατζηβρέττας καθώς και ο γυμναστής, εξειδικευμένος σε θέματα μπάσκετ, Γιώργος Χρυσάφης οι οποίοι θα μεταφέρουν προπονητικές γνώσεις, τρόπους τεχνικής βελτίωσης (ατομική τεχνική) αλλά και μυϊκής ενδυνάμωσης ανάλογης της ηλικίας τους αλλά και να συνομιλήσουν και να δώσουν συμβουλές στα παιδιά.

Κώστας Χαραλαμπίδης
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1976 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1μ.89 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, έχει αγωνιστεί δύο φορές στο Μακεδονικό (1997-2002 και 2004-06), στην Ολύμπια Λάρισας (2002-04), στο Μαρούσι (2006-09), στον Πανελλήνιο (2009-10) στον Άρη (2010-11) και στον ΚΑΟΔ (2011-12), ενώ πέρσι και μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τον ΚΑΟΔ αγωνίστηκε και στην Ιταλική Enel Brindisi, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία. Τον ίδιο ακριβώς τίτλο (πρωταθλητής Α2) έχει κατακτήσει δύο φορές και στην Ελλάδα με τον Μακεδονικό (2000 και 2002). Εχει αγωνιστεί επίσης στον τελικό του Uleb Cup το 2005 και στο Final Four του Eurocup το 2010.

Νίκος Χατζηβρέττας
Ο Νίκος Χατζηβρέττας, γεννημένος στις 26 Μαΐου 1977 στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει ύψος 1,97 μέτρα και αγωνιζόταν ως Shooting Guard και Small Forward. Η σταδιοδρομία του Χατζηβρέττα ξεκίνησε το 1990 από την ιδιαίτερη πατρίδα του όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αίαντα Ευόσμου. Το 1997 πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ομάδα στην οποία παρέμεινε για μία πενταετία, μέχρι το 2002. Την περίοδο αυτή αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, ενώ το ίδιο καλοκαίρι μετέβη στη Ρωσία για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε το Ρωσικό Πρωτάθλημα. Την περίοδο 2003-04 ξεκίνησε για τον αθλητή μία πλούσια σε τίτλους περίοδος στον Παναθηναϊκό, με λαμπρότερες στιγμές δύο κατακτήσεις της Ευρωλίγκας τις χρονιές 2007 και 2009 (χρονιές Triple Crown για την αθηναϊκή ομάδα). Το 2009 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, ομάδα στην οποία και έκλεισε την καριέρα του το 2012.

Γιώργος Χρυσάφης
Ο Γιώργος Χρυσάφης το 1993 ξεκινάει την καριέρα ως υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης στην ομάδα μπάσκετ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ. Από τότε και μετά, συνεργάστηκε με αντρικές και γυναικείες ομάδες όπως ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ, ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ο ΑΡΗΣ, ο ΠΑΟΚ ο ΗΡΑΚΛΗΣ και η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΛΙΒΑΝΟΥ.

Συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες αλλά και ξένους προπονητές όπως ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Κώστας Πιλαφίδης, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής,ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Σβι Σέρφ,ο Ταμπ Μπαλτγουιν, ο Γιώργος Καλαφατάκης,ο Νίκος Δημητρίου, ο Παρασκευάς Μουρατίδης,ο Νίκος Χασόπουλος ενώ κάτω από τις οδηγίες του γυμνάστηκαν μεγάλοι Έλληνες και ξένοι μπασκετμπολίστες όπως οι: Νίκος Μπουντούρης, Γιώργος Σιγάλας, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιώργος Μπαλογιάννης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Γιάννης Καλαμπόκης, Μανώλης Παπαμακάριος, Λάζαρος Αγαδάκος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Σάββας Ηλιάδης,Γουόλτερ Μπέρι, Μπεν Χάντλοχτεν, Τσάρλι Σμιθ, Σκούνι Πεν, Αντρέ Χάτσον, Πητ Μάικλ, Σειν Χιλ, Γιέγκορ Μεσαριάκοφ, Νικήτα Μοργκούνωφ, Γκρεκ Χίζνιακ, Σλάβεν Ρίματς, Ντούσαν Κέτσμαν, Νενάντ Τσάνακ, Βλάντο Σκεπάνοβιτς, Γουίλιαμ Έιβερι και άλλοι.
Περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp 2015 στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)

Μέγας Χορηγός: MIKEL Cafe

Χορηγοί: ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΟΓΙΑΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ, UNITED COLORS OF BENETTON Βέροια, Δικτύωση, SISLEY Βέροια, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, POETRY Gallery Coffee, Café LOUNGE, Café McOza, Artizan, Eκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΙΛΟΣ, Χαλβάς Κανδύλα, Αλεξίου Τάκης, Ζαχαροπλαστείο ΤΡΙΓΩΝΟ.

Χορηγοί επικοινωνίας: Sportorama.gr, Pliroforiodotis.gr, laos-epea.gr, veriotis.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69