tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ομαδικότητα και συνεργασία στο πρόγραμμα της 2ης ημέρας του Veria Basketball Camp

Με πολλή δουλειά, διασκέδαση και μάθηση κύλησε και η 2η ημέρα του Veria Basketball Camp 2017 το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας», «Αρης Γεωργιάδης» και Προμηθέα (λόγω καιρού).

Τα εκατοντάδες παιδιά που έχουν επιλέξει το Camp στο πρώτο μέρος της πρωινής προπόνησης «δούλεψαν» σκληρά και διδάχθηκαν από τους coaches τεχνικές χειρισμού της μπάλας, επιθετικές συνεργασίες δύο παικτών αλλά και ατομική άμυνα. Στο διάλειμμα τα παιδιά απόλαυσαν το φαγητό τους που ήταν προσφορά του «Φούρνος ΚΟΓΙΑΣ» ξεκουράστηκαν και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους προπονητές.

«Χρειάζεται μεγάλη αγάπη, πάθος αλλά κυρίως επιμονή και υπομονή για να μπορέσει ένας νεαρός αθλητής ή αθλήτρια να πετύχει τους στόχους του» τόνισαν στους μικρούς αθλητές ο Μανώλης Παπαμακάριος και ο Κώστας Τσαρτσαρής για να συνεχίσουν «Είπαμε χθες ότι ένας παίκτης δεν αρκεί να είναι καλός σουτέρ. Για να μπορέσει να παίξει επαγγελματικά πρέπει να συνδυάζει και πολλά άλλα πράγματα. Ένα από αυτά είναι η ομαδικότητα και η συνεργασία. Οι συμπαίκτες μεταξύ τους πρέπει να υποστηρίζονται και αυτό πρέπει να γίνεται όταν η ομάδα χάνει, όταν ένας συμπαίκτης σας δεν σκοράρει, όταν ένας συμπαίκτης χρειάζεται την υποστήριξη σας. Δηλαδή στις δύσκολες στιγμές της ομάδας. Στις εύκολες είναι όλοι χαρούμενοι. Ευχόμαστε όλοι από εσάς να καταφέρετε να γίνεται επαγγελματίες μπασκετμπολίστες και γιατί όχι να παίξετε και στο ΝΒΑ. Είναι δύσκολη πορεία. Αυτό που μένει όμως σε αυτή την πορεία είναι οι φίλοι που κάνεις και οι στιγμές που ζεις με τους τους συμπαίκτες σου. Αυτούς έχεις στις δύσκολες στιγμές τις ομάδας. Και το κυριότερο απ’ όλα είναι ότι όταν περνάτε την πόρτα του γυμναστηρίου να απολαμβάνετε την προπόνηση. Κοιτάξτε να το ευχαριστιέστε.»

camp day2 noon 26

To δεύτερο μέρος της προπόνησης, αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους νεαρούς αθλητές αφού περιλάμβανε περισσότερο παιχνίδι αλλά και εφαρμογή όλων όσων διδάχθηκαν. Το ίδιο έγινε και το απόγευμα όπου συγκεκριμένες ομάδες παιδιών έπαιξαν και εφάρμοσαν όλα όσα διδάχθηκαν στην πρωινή προπόνηση παίζοντας 4x4 και διαγωνιστικά παιχνίδια στο γήπεδο του Προμηθέα.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και video καθώς και ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp στο facebook
(http://www.facebook.com/veriacamp)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69