tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησε το Veria Basketball Camp

Ξεκίνησε σήμερα (18/6) το 5ο συνεχόμενο Veria Basketball Camp που διοργανώνεται στην πόλη της Βέροιας από τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Κώστα Τσαρτσαρή σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και τους αθλητικούς συλλόγους μπάσκετ της πόλης Φίλιππο, ΑΟΚ και Αετούς.

Για μια ακόμη χρονιά η πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 6-17 ετών, αγοριών και κοριτσιών από όλη την Β. Ελλάδα αποδεικνύει την απόλυτη επιτυχία και την καθιέρωση του Veria Basketball Camp ως ένα από τα μεγαλύτερα camp στην Ελλάδα. Φέτος το Veria Basketball Camp διεξάγεται σε δυο χρονικές περιόδους, 18-22 και 24-28 Ιουνίου εντάσσοντας στο πρόγραμμα του πολλά νέα στοιχεία και εκπλήξεις.

Στην πρωινή προπόνηση στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» ο Κώστας Τσαρτσαρής σε σύντομο καλωσόρισμα, απευθυνόμενος στα παιδιά είπε.: «Καλώς ήλθατε στοπ Veria Basketball Camp. Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω και ιδιαίτερα χαίρομαι που ανάμεσα σας βλέπω και νέα πρόσωπα. Ελπίζω να ήλθατε με διάθεση να περάσουμε καλά και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να το επιτύχουμε αυτό.» Στην συνέχεια τα παιδιά ενημερώθηκαν από τους προπονητές για το πρόγραμμα της ημέρας, τους βασικούς κανόνες του camp, χωρίστηκαν σε ομάδες και παρέλαβαν τον ιματισμό τους.

Τα παιδιά ηλικία 12+ προπονήθηκαν ξεχωριστά ακολουθώντας το πρόγραμμα elite training 12+, που έχει διαμορφωθεί ειδικά γι αυτές τις ηλικίες, στο γυμναστήριο του Χρήστου Michailov με ενδυνάμωση και ασκήσεις πάνω στο άθλημα του μπάσκετ. Το απόγευμα ακολούθησαν, σκληρή και εξειδικευμένη προπόνηση στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσαρτσαρή, στην ατομική τεχνική και στις συνεργασίες δυο και τριών ατόμων.

Επίσης στο γήπεδο μπάσκετ «Αρης Γεωργιάδης» (Ελιά) τα παιδιά συγκεκριμένων ομάδων έπαιξαν, διασκέδασαν και εφάρμοσαν τα όσα διδάχθηκαν κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό, video και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του «Veria Basketball Camp» στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69