tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελετή λήξης στην Ακαδημία μπάσκετ του Φιλίππου

Εκδήλωση, που σήμανε και το τέλος της σεζόν 2013-14, πραγματοποίησε χθες 23/6 το αθλητικό κολέγιο μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας. Σε μια δίωρη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο κλειστό γήπεδο του Προμηθέα επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν οι μπασκετμπολίστες Τσαϊρέλης Μιχάλης (ΠΑΟΚ), Βεργίλης Δημήτρης (LUKOIL ACADEMICA) και Τριχόπουλος Γιώργος (Φίλιππος Βέροιας).

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Δημήτρης Γκίμας προλογίζοντας και παρουσιάζοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την στήριξη στο σύλλογο ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, είπε: «Ήταν μια ακόμη πετυχημένη χρονιά για το σύλλογό μας. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και συμβολή σας στη συλλογική αυτή προσπάθεια και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ακαδημία του Φιλίππου Βέροιας. Βασική μας αρχή είναι τα παιδιά να διασκεδάσουν και να «δουν» το μπάσκετ σαν παιχνίδι. Πάνω απ' όλα προέχει η μόρφωση των παιδιών και έπειτα το μπάσκετ. Χαίρομαι που για μια ακόμη φορά φτάνουμε υγιείς στο τέλος της σεζόν και εύχομαι σε όλους σας καλό καλοκαίρι και τη νέα χρονιά ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για όλους μας.»

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Γ. Τραπεζανλίδης είπε : «Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η σημερινή αυτή γιορτή της ακαδημίας επιβεβαιώνει τον σκοπό που αγωνιζόμαστε τα τελευταία χρόνια να αναδειχθούν αθλητές μέσα από τις ακαδημίες οι οποίοι αργότερα να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα, η οποία τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία. Είμαι πολύ υπερήφανος που ο Φίλιππος έχει καταφέρει να έχει τόσο σημαντικό αριθμό παιδιών στις ακαδημίες του και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και υπεύθυνους των τμημάτων. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ακαδημία του Φιλίππου Βέροιας και εύχομαι σε όλους σας καλό καλοκαίρι»

Οι Τσαϊρέλης Μιχάλης και Βεργίλης Δημήτρης απευθυνόμενοι στον κόσμο δήλωσαν χαρούμενοι που βλέπουν τόσα παιδιά να ασχολούνται με το μπάσκετ, τόνισαν ότι βασικό ρόλο στην εξέλιξη του αθλητή πέρα από την σκληρή δουλειά αποτελεί και η σωστή διατροφή ενώ προέτρεψαν τα παιδιά να είναι αφοσιωμένα στα μαθήματα τους. Όσο γι’ αυτούς που θα επιλέξουν τον πρωταθλητισμό να είναι βέβαιοι ότι τίποτα δεν θα τους χαριστεί.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώθηκαν διαγωνιστικά παιχνίδια, διαγωνισμοί τριπόντων και ελευθέρων βολών για όλες τις ηλικίες. Στους νικητές δόθηκαν δώρα ενώ αναμνηστικά μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Στο τέλος της εκδήλωσης οι Τσαϊρέλης Μιχάλης και Βεργίλης Δημήτρης φωτογραφήθηκαν, υπέγραψαν αυτόγραφα και απάντησαν σε ερωτήσεις των παιδιών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69