tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Δεν ξεφεύγει στο σκορ στο “Giuseppe Meazza”

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αλλά και ντέρμπι σε πολλά πρωταθλήματα το κουπόνι οπαπ της Κυριακής (21/11). Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Πρέμιερ Λιγκ και Serie A αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Betarades.gr έκανε την έρευνά του και ξεχώρισε προτάσεις στοιχήματος από σούπερ ματς της ανώτερης κατηγορίας της Ιταλίας. Πάμε να δούμε την ανάλυσή μας για το ματς στο οποίο ποντάρουμε σήμερα, το οποίο δεν είναι άλλο από το Ίντερ - Νάπολι και το οποίο μπορείτε να βρείτε στην bwin.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το “Derby della Madonnina” ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν πριν από δύο εβδομάδες. Άλλη μία εξαιρετικά σημαντική μάχη έχουν μπροστά τους οι “νερατζούρι” με αντίπαλο την αήττητη Νάπολι. Την Τετάρτη (24/11) η Ίντερ υποδέχεται την Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο βαθμούς πέταξε στο “Diego Armando Maradona” η Νάπολι με αντίπαλο την Βερόνα (1-1) πριν από δύο εβδομάδες, παραμένοντας ωστόσο αήττητη σε οκτώ αναμετρήσεις (6-2-0). “Θα πρέπει να τα πάει καλά εδώ, αν θέλει να συμβεί αυτό που ανέφερε”, είπε ο προπονητής των “παρτενοπέι”, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενώ αναφερόμενος στη σημερινή σπουδαία μάχη με την Ίντερ είπε: “Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη, θα πρέπει να καλύψουμε τα κενά και να έχουμε την κατοχή μπάλας”. Την Τετάρτη (24/11) η Νάπολι ταξιδεύει στην έδρα της Σπάρτακ Μόσχας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69