tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Με το Over στο “Municipal”

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (13/12), έστω και έτσι υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε. Ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα οι αναμετρήσεις από Λα Λίγκα, Σέριε Α και Πριμέιρα Λίγκα, ωστόσο παρακάτω θα αναλύσουμε το ματς Τουλούζ - Ροντέζ Αβεριόν από το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη στοιχημαν.

Έδωσε τέλος σε ένα σερί έξι αήττητων αγώνων (2-4-0) η Τουλούζ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην μάχη της κορυφής, αφού ηττήθηκε με 2-1 από την Νιόρ ακριβώς μια εβδομάδα πριν. Έπεσε από την κορυφή μετά την νίκη της Αζαξιό το Σάββατο και ενδέχεται να έχει άγχος απόψε.

Σε αρκετά καλή κατάσταση, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα η Ροντέζ Αβεριόν, αφού για πρώτη φορά φέτος προέρχεται από τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, όλες μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις για την φετινή σεζόν, μιας και η παραμονή για την ώρα φαντάζει βέβαιη. Μόνο ψηλότερα μπορεί να κοιτάξει μέχρι στιγμής. Της είχαν κοπεί κάπως τα φτερά μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό στο κύπελλο από τις Κάννες (Ε’) στα πέναλτι.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69