tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Luigi Ferraris”

Αναβολές και σήμερα στο κουπόνι οπαπ της Κυριακής (19/12), ωστόσο η δράση δεν σταματά, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να διεξάγονται σε Ιταλία και Αγγλία, ενώ τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τη 15η αγωνιστική της Super League. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Μίλαν - Νάπολι και Τότεναμ - Λίβερπουλ, με τη σημερινή μας πρόταση να έρχεται από τη Serie A. θα αναλύσουμε παρακάτω την αναμέτρηση Σαμπντόρια - Βενέτσια, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη φονβετ.

Το μομέντουμ από την σπουδαία νίκη στο “Derby della Lanterna” με αντίπαλο την Τζένοα (3-1) εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Σαμπντόρια, προσπερνώντας το εμπόδιο της Τορίνο μεσοβδόμαδα στο “Luigi Ferraris” (2-1). Παράλληλα, πανηγύρισε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Από την άλλη η Βενέτσια επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί με αντίπαλο την Τερνάνα (3-1), εξασφαλίζοντας μία θέση στους 16 του Κυπέλλου Ιταλίας. Επόμενη αντίπαλό της αποτελεί η Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Το συγκρότημα του Ζανέτι αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γιουβέντους στο “Pierluigi Penzo” (1-1). Τα “φτερωτά λιοντάρια” απέσπασαν οκτώ βαθμούς μακριά από την έδρα τους στη Serie A (2-2-5/ 5-16 τα γκολ). 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69