tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: “Μιλάει” η ποιότητα της Μπλάκμπερν

Στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ στρέφεται και σήμερα Τετάρτη (29/12) το ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται δύο αναμετρήσεις για την 20η Αγωνιστική. Την ίδια στιγμή δράση έχουμε σε Πορτογαλία, Σκωτία αλλά και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, καθώς και στη Super League 2. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από την Championship και την αναμέτρηση Μπλάκμπερν - Μπάρνσλεϊ. 

Ασταμάτητη η Μπλάκμπερν κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα την προηγούμενη αγωνιστική το εμπόδιο της Μπέρμιγχαμ, φτάνοντας στη νίκη με 4-0. Διατηρεί αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, στις οποίες μετράει έξι νίκες, έχοντας σκοράρει 16 γκολ, ενώ έχει δεχθεί μόλις 2. Βρίσκεται στην πιο παραγωγική περίοδο της σεζόν μέχρι στιγμής, έχοντας καταφέρει να φτάσει μια ανάσα μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος. Εντός έδρας έχει την καλύτερη συγκομιδή, καθώς μετράει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε δώδεκα αγωνιστικές.

Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Μπάρνσλεϊ, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς μετά το πέρασμα 23 αγωνιστικών. Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γουέστ Μπρομ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα 21 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Μεγάλες οι διαφορές δυναμικότητας και ποιότητας, με τους γηπεδούχους να είναι το μεγάλο φαβορί.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα προγνωστικά της ημέρας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69