tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Προβάδισμα στο ντέρμπι η Νάπολι

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι της Παρασκευής (13/01) λίγο πριν το γεμάτο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Το Betarades.gr σήμερα ξεχώρισε σημείο με αξία από το σπουδαίο ιταλικό ντέρμπι μεταξύ της Νάπολι και της Γιουβέντους. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ΑΕΚ Μεταγραφές καθώς και όλων των ελληνικών ομάδων, αλλά και των ξένων, με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Πάμε να δούμε, λοιπόν, το προγνωστικό μας!

Επιστροφή στις νίκες για την πρωτοπόρο Νάπολι, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 επί της Σαμπντόρια. Είχε προηγηθεί η ήττα μακριά από το γήπεδό της με 1-0 στο ντέρμπι με την Ίντερ. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 39 γκολ σε 17 αγώνες. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχοντας κερδίσει τους εννιά τελευταίους αγώνες της. 

Μεγάλωσε το νικηφόρο σερί της στη Σέριε Α στα οχτώ παιχνίδια η Γιουβέντους, που επικράτησε με 1-0 επί της Ουντινέζε. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε νικήσει με το ίδιο σκορ την Κρεμονέζε. Εξαιρετική η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς δεν έχει δεχτεί γκολ στους οχτώ πιο πρόσφατους αγώνες της και φυσικά έχει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση με παθητικό μόλις εφτά γκολ. Κέρδισε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ ηττήθηκε τελευταία φορά (2-0) στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Η Γιουβέντους κερδίζει, αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, ενώ η Νάπολι είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της και έχει το προβάδισμα. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.05.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχημα στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69