tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στην Τούμπα

Αρκετές στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν το Σάββατο (14/01) με το γεμάτο κουπόνι στοιχήματος. Η Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ έχει ενδιαφέρον και η δυνατή επιλογή σήμερα έρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, με ποντάρισμα στα γκολ.

Σφράγισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 2-0 επί της Καλαμάτας. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Λαμία (0-3) και Άρη (1-0). Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει 19 γκολ στα εννιά τελευταία παιχνίδια της. Δυνατός στην έδρα του ο ΠΑΟΚ, που μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, με 2-2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στα πέντε τελευταία ματς. 

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΟΦΗ, που πέρασε σαν "άνεμος" από το Αγρίνιο, συντρίβοντας με 4-0 τον Παναιτωλικό. Είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, απέναντι σε Βόλο (0-0) και Παναθηναϊκό (1-1). Έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του. Ακόμα μετράει μια ήττα, με 3-0 από την ΑΕΚ, στους τέσσερις τελευταίους αγώνες μακριά από την Κρήτη. Ο ΠΑΟΚ διανύει περίοδο φόρμας και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ στον τομέα αυτό μπορεί να συνεισφέρει και ο ΟΦΗ, που βρίσκεται, επίσης σε καλή κατάσταση. Θα επιλέξουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχημα στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69