tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Μένει όρθια στο “Carlo Castellani” η Σαμπντόρια

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας, ωστόσο το ενδιαφέρον για στοίχημα παραμένει και σήμερα (16/01) αμείωτο. Στη Σέριε Α Ιταλίας στρέφεται το ενδιαφέρον μας και στο παιχνίδι Έμπολι - Σαμπντόρια, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

18η Αγωνιστική στη Serie A με την Έμπολι να υποδέχεται τη Σαμπντόρια. Στη 14η θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Λάτσιο εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Ουντινέζε (1-1), ενώ συνολικά παραμένουν αήττητοι στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η Σαμπντόρια αναζητά αντίδραση, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε με 1-0 από τη Φιορεντίνα στο Κύπελλο, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από τη Νάπολι στο πρωτάθλημα. Εκεί μετά το πέρασμα 17 αναμετρήσεων έχει συγκεντρώσει μόλις εννέα βαθμούς και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, με τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα. “Καίγεται” απόψε για ένα θετικό αποτέλεσμα, στην έδρα της Έμπολι έχει καλή παράδοση, με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και θα της δώσουμε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης. 2DNB σε απόδοση 2.42.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχηματος στο Betarades.gr!  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69