tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: “Τρένο” η Μαρσέιγ

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το κουπόνι της Παρασκευής (20/01), με τους αγώνες να αυξάνονται σε πλήθος σε σχέση με το χτεσινό, ενόψει του γεμάτου προγράμματος του Σαββατοκύριακου. Όπως πάντα, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για να ποντάρετε στο Betarades.gr. Το δυνατό σημείο της ημέρας εντοπίζεται στο κύπελλο Γαλλίας και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Ρεν. Ακολουθεί ανάλυση και προγνωστικό.

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Μαρσέιγ, που μετράει εφτά συνεχόμενες νίκες σε επίσημα παιχνίδια, με πιο πρόσφατη αυτή (3-1) επί της Λοριάν. Έξι εξ αυτών ήταν για το πρωτάθλημα, ενώ είχε επικρατήσει εύκολα και με 2-0 επί της ερασιτεχνικής Ιρέ για το κύπελλο Γαλλίας. Η αποτελεσματικότητα στην επίθεση είναι το μεγάλο ατού της, καθώς έχει πετύχει 15 γκολ στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες. Ξέρει να αξιοποιεί την έδρα της, όπου έχει σημειώσει τρεις σερί νίκες. 

Διέψευσε όλα τα προγνωστικά η Ρεν, που πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή ήταν η τρίτη επικράτησή της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι στη Μπορντό (1-2) για το κύπελλο και τη Νις (2-1) για τη Λιγκ 1. Έχει καταφέρει να σκοράρει στα 19 πιο πρόσφατα επίσημα ματς. Δεν τα πάει καλά μακριά από την έδρα της, έχοντας μόλις δύο νίκες στους εννιά τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα. Η Ρεν προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν που της έδωσε ψυχολογία, ωστόσο η Μαρσέιγ διανύει περίοδο φόρμας και με τη συμπαράσταση των οπαδών της μπορεί να τα καταφέρει στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου. Θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 2.16.

Βρείτε προγνωστικα στοιχημα για ταμείο καθημερινά στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69