tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Σκορ και θέαμα στη Σεβίλλη

Αν και Τετάρτη σήμερα (01/02) το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο από παιχνίδια σε διοργανώσεις πρώτης διαλογής για να ποντάρετε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Πρόταση με αξία εντόπισε το Betarades.gr στη Λα Λίγκα και τον αγώνα Μπέτις - Μπαρτσελόνα, μια δυνατή επιλογή για τα γκολ της αναμέτρησης. Οι λεπτομέρειες ακολουθούν!

Επέστρεψε στις νίκες η Μπέτις, μετά από τρία παιχνίδια (0-2-1), επικρατώντας με 1-0 επί της Χετάφε. Είχαν προηγηθεί η ήττα (1-0) από την Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα, ο αποκλεισμός από το κύπελλο Ισπανίας από την Οσασούνα (4-2 στα πεν., κ.δ. 1-1), ενώ έχασε από την Μπαρτσελόνα (4-2 στα πεν., κ.δ. 1-1) και στον ημιτελικό του Σουπερ Καπ. Δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα στα τέσσερα (0-3-1) τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Έχει σκοράρει, όμως, στους πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της. 

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 επί της Χιρόνα. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Μετράει τέσσερις σερί και μακριά από την έδρα της. Έχει σημειώσει 11 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (13 γκολ) Λεβαντόφσκι. Ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση έχουν με τον Πολωνό φορ οι “Μπλαουγκράνα”, ενώ και η Μπέτις, αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.86.

Βρες κάθε μέρα προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69