tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Έχει το μομέντουμ η Σπόρτινγκ

Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας με δράση στην ελληνική Super League και αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον σε Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Ρίο Άβε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ένα παιχνίδι που μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betsson. Πάμε να το αναλύσουμε. 

19η Αγωνιστική στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας με τη Ρίο Άβε να βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, προβληματίζοντας έντονα με την εικόνα της. Ηττήθηκε με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική από τη Βιζέλα εκτός έδρας, συμπληρώνοντας έτσι πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε αντίθετη κατάσταση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εντυπωσιακή νίκη με 5-0 επί της Μπράγκα. Ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη στα 6/7 πιο πρόσφατα ματς και βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης. Έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της απόψε, κόντρα σε μια Ρίο Άβε που βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με την εικόνα της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα και θα κρατήσουμε το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.80. 

Βρες κάθε μέρα προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69