tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Προκαλεί το 2.52 της Ντόρτμουντ

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με σούπερ ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση Ντόρτμουντ - Τσέλσι την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Στο Betarades.gr μπορείτε καθημερινά να βρίσκετε προγνωστικά για τα hot παιχνίδια της ημέρας για όλα τα αθλήματα και για όλες τις διοργανώσεις όπως στοίχημα όσκαρ

Στις 22:00 η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Τσέλσι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βεστφαλοί θέλουν να αξιοποιήσουν απόψε την έδρα τους αλλά και φυσικά τη φόρμα στην οποία βρίσκονται, προκειμένου να αποκτήσουν το προβάδισμα πρόκρισης. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους επικράτησαν με 2-0 της Βέρντερ εκτός έδρας, ήταν η έκτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με την Ντόρτμουντ να βρίσκεται στην 3η θέση της Μπουντεσλίγκα και στο -3 από την κορυφή. 

Από την πλευρά της η Τσέλσι δεν πατάει καλά, έμεινε στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στη 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Τη δεδομένη στιγμή η Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχει το απόλυτο των νικών στην επανέναρξη, σε αντίθεση με την Τσέλσι, που έχει μια νίκη στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της και αποδυναμώνεται εκτός έδρας. Εκτιμούμε ότι θα συναντήσει δυσκολίες στην κατάμεστη έδρα των Γερμανών, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.52.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69