tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Με κεκτημένη ταχύτητα η Ουνιόν

Από το σημερινό (16/02) κουπόνι ποδοσφαίρου ξεχωρίζουν οι αγώνες για το Europa League και Conference League. To Betarades.gr εντόπισε προγνωστικα στοιχηματος με αξία για την πρώτη από τις δύο διοργανώσεις που προαναφέραμε. Συγκεκριμένα, από την αναμέτρηση του Άγιαξ με την Ουνιόν Βερολίνου στη “Johan Cruyff Arena”.

Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Βααλβάικ ο Άγιαξ, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος του σκορ. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη επικράτησή του, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι στις Τβέντε (0-1, κύπελλο Ολλανδίας), Καμπούρ (0-5) και Εξέλσιορ (1-4). Έχει μόλις μια νίκη, πάντως, στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, μετρώντας, ακόμη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Επιπλέον, μόλις σε δυο από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. 

Περίοδο φόρμας διανύει η Ουνιόν Βερολίνου, που πέρασε (1-2) και από την έδρα της Λειψίας. Μεγάλωσε στα έξι παιχνίδια το νικηφόρο σερί της, ενώ διεκδικεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γερμανίας. Τα καταφέρνει εξαιρετικά μακριά από την έδρα της, με τρία τρίποντα στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους της. Σκοράρει με ευκολία, έχοντας σημειώσει 13 γκολ στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της. “Τρένο” η Ουνιόν, μπορεί να παίξει στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο και μπορεί να τα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στην έδρα του βελτιωμένου, αλλά χωρίς σταθερότητα στην απόδοσή του, Άγιαξ. Θα επιλέξουμε Χ2 διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.90.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα για όλα τα αθλήματα στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69