tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Σαββάτου: Νιούκαστλ – Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Νιούκαστλ – Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Νιούκαστλ

Για τρίτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια έμεινε στην ισοπαλία, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η διαφορά της από την τρίτη θέση. Κόλλησε στο 1-1 με τη 19η Μπόρνμουθ εκτός έδρας και πλέον μετρά περισσότερες ισοπαλίες (έντεκα) απ’ ό,τι νίκες (δέκα). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τελείωμα του Σενέσι εξ επαφής, μετά από γύρισμα του Ουαταρά με κεφαλιά στο 30’. Βρήκε την απάντηση λίγο πριν την ανάπαυλα με πλασέ του Αλμιρόν από κοντά σε επαναφορά από απόκρουση του Νέτο σε σουτ του Λόνγκσταφ. Υπήρξαν στιγμές και για τις δύο ομάδες για να πάρουν τη νίκη, όμως το 1-1 δίκαια έμεινε μέχρι το τέλος. Αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ, και την επόμενη Κυριακή θα παίξει με τη Γιουνάιτεντ για τον τελικό του Carabao Cup.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Λίβερπουλ

Την πρώτη νίκη της στην Premier League πήρε για το 2023 η Λίβερπουλ, με το εντός έδρας 2-0 στο ντέρμπι με την Έβερτον. Ήταν αρκετά ανώτερη από την αντίπαλό της και πήρε δίκαια το τρίποντο, με το οποίο πήρε μια μικρή βαθμολογική «ανάσα», καθώς ανέβηκε στην ένατη θέση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ταρκόφσκι στο 36’, και στην αντεπίθεση η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο τελείωμα του Σαλάχ, έπειτα από γύρισμα του Νούνιεζ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κόκκινοι» μπήκαν ιδανικά, διπλασιάζοντας τα τέρματά της. Και πάλι στην αντεπίθεση, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά κι ο Χάκπο εύκολα πέτυχε το 2-0. Ο Ολλανδός άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην έβδομη συμμετοχή του μετά τη μεταγραφή από την Αϊντχόφεν. Την επόμενη Τρίτη, η ομάδα του Κλοπ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

«Καμμένη» μοιάζει τον τελευταίο καιρό η Νιούκαστλ κι αγωνιστικά έχει πέσει αρκετά. Ακόμα κι έτσι όμως, συνεχίζει να μην χάνει. Οι απουσίες απόψε θα κάνουν δύσκολη την ζωή της, δεδομένου ότι δεν έχει πολλές επιλογές από τον πάγκο. Αντίθετα, ο Κλοπ υπολογίζει στις επιστροφές των Φαν Ντάικ, Ζότα και Φιρμίνο, οι οποίοι διεκδικούν θέση στην εντεκάδα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69