tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Κυριακής: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

ΠΑΟΚ

«Αυτοκτόνησε» στην Τρίπολη και έχασε, ελαφρώς, την επαφή με την κορυφή αλλά και την τρίτη θέση. Για 90 λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο και φαινόταν πως θα επιστρέψει στις νίκες, όμως μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν όλα. Ο Νάσμπεργκ άνοιξε το σκορ στο 6’, και μέχρι το 0-2 του Τόμας στο 82’ οι Θεσσαλονικείς είχαν την απόλυτη κυριαρχία. Οι πολλές μεγάλες χαμένες ευκαιρίες εν τέλει τους κόστισαν, καθώς ο Αστέρας όχι μόνο μείωσε στο 90’, αλλά έφτασε και στην ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πάντως, το δεύτερο γκολ ξεκινάει από οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε ποτέ, κάτι που παραδέχτηκε επίσημα κι η ΚΕΔ. Στο -7 έφτασε η διαφορά από τον πρώτο Παναθηναϊκό, και στο -6 από την ΑΕΚ που έχει ματς λιγότερο.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

ΑΕΚ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της με 3-0 πανηγύρισε η ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Προηγήθηκε στο 37’, όταν ο Λιβάι Γκαρσία με μεγάλη δόση τύχης, καθώς η μπάλα κόντραρε στην εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Τζημόπουλου, και ο Άμραμπατ πέτυχε το 2-0 από τα έντεκα μέτρα στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Η Ένωση κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο έστειλε ψηλά άουτ ο Τσούμπερ στο 77’, αλλά τελικά βρήκε το τρίτο τέρμα με τον Φαν Φέερτ στο 84’. Στα εξωαγωνιστικά, η διοίκηση του «δικεφάλου» κατέθεσε ένσταση για την απόφαση διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, η οποία δεν είχε γίνει λόγω του ύψους των δοκαριών στο στάδιο του Περιστερίου.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Η συνάντηση των «δικεφάλων» έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω της αντιπαλότητας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρή έδρα κι η Ένωση μπορεί να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Super League, αλλά εκτός έδρας δεν έχει δείξει ακόμα την ίδια δυναμική που παρουσιάζει στην «Αγιά Σοφιά». Αν κάτι την χαρακτηρίζει, πάντως, είναι ότι παίρνει ρίσκα και παίζει πάντα για τη νίκη.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69