tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Αξία στα γκολ στην Κρήτη

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και ντέρμπι, οι ρυθμοί πέφτουν σήμερα Δευτέρα (20/02), όχι όμως και στο κουπόνι στοιχήματος, το οποίο είναι για ακόμη μια ημέρα πλούσιο σε ευκαιρίες. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση ΟΦΗ - Άρης, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην bet 365. Πάμε να την αναλύσουμε. 

23η Αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Άρη, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Λαμίας την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε προηγηθεί η “λευκή” ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας, μετράει μια ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκεται στη 10η θέση. 

Από την πλευρά του ο Άρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι. Γνώρισε ακόμη μια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, με 2-1 από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, ήταν η τέταρτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΟΦΗ έρχεται από μεγάλη νίκη, είναι ανεβασμένος, έχει αυτοπεποίθηση, ωστόσο έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Ο Άρης έρχεται από διαδοχικές ήττες, είναι απρόβλεπτος, αλλά κάποια στιγμή οφείλει να βγάλει μια αντίδραση. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.09.

Βρείτε κάθε μέρα προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69