tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Με κεκτημένη ταχύτητα οι "παρτενοπέι"

Λαμπερό είναι το κουπόνι της Τρίτης (21/02), καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα ματς προσφέρονται, όπως και όλα τα σημερινά, με πλήθος επιλογών από τη fonbet. Η δυνατή επιλογή του Betarades.gr έρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τον αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Νάπολι, που μπορείτε να βρείτε με λεπτομέρειες παρακάτω.

Επιστροφή στις νίκες για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που κέρδισε με 2-0 τη Βέρντερ Βρέμης. Αυτή ήταν η τρίτη επικράτηση στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η βαριά ήττα με 3-0 από την Κολωνία. Δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έχει μια ήττα στα εφτά τελευταία εντός έδρας ματς, αυτή (1-2) από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Ούτε η Σασουόλο κατάφερε να σταματήσει (0-2) την εκπληκτική πορεία της Νάπολι. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε μόνο σε μια εξ αυτών, στο 2-1 επί της Ρόμα, είδε την εστία της να παραβιάζεται. Εντυπωσιακή η αποτελεσματικότητά της, έχει σκοράρει οχτώ φορές στα τρία πιο πρόσφατα ματς, ενώ έχει και την καλύτερη επίθεση στη Σέριε Α, με 56 γκολ σε 23 παιχνίδια. Τα πάει εξαιρετικά και εκτός έδρας, με τέσσερις νίκες στους πέντε τελευταίους αγώνες. Σε τρομερή κατάσταση οι "παρτενοπέι" , μπορούν, έστω και δύσκολα, να περάσουν από τη δυνατή έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποια, ωστόσο, εμφανίζει αμυντικές αδυναμίες. Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.20.

Βρείτε καθημερινά προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69