tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Πέμπτης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στάθηκε όρθια στο «Καμπ Νου» και έφυγε με μια ισοπαλία που τη γεμίζει ελπίδα για τη ρεβάνς. Δε φοβήθηκε καθόλου την Μπαρτσελόνα και κυνήγησε τη νίκη, έχοντας τις πιο καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50’, στην πρώτη φάση τους για το δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά του Αλόνσο από εκτέλεση κόρνερ, όμως η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση. Ο Ράσφορντ ισοφάρισε στο 52’ και ο Κουντέ με αυτογκόλ στο 59’ συνέβαλε στην ανατροπή του σκορ υπέρ των «κόκκινων διαβόλων». Οι «μπλαουγκράνα» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 76’ και είχαν ευκαιρίες για την ανατροπή, όμως η ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος. Την Κυριακή, η ομάδα του Τεν Χαγκ επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Λέστερ και μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τρεις πόντους. Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος; Ο Μάρκους Ράσφορντ, που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της αναμέτρησης και ήδη μετρά την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του όσον αφορά το σκοράρισμα. Ο Σάντσο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το δεύτερο γκολ του στις τρεις τελευταίες συμμετοχές του για την Premier League.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Μπαρτσελόνα

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μάλλον οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να παραχωρούν την ισοπαλία, καθώς ήταν πιο ουσιαστικοί και επικίνδυνοι. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 49’ με κεφαλιά του Αλόνσο από κόρνερ του Ραφίνια. Η διαχείριση της άμυνας των Καταλανών ήταν τραγική, καθώς δέκα λεπτά οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ήδη ανατρέψει το σκορ με γκολ του Ράσφορντ (52’) και αυτογκόλ του Κουντέ (59’). Ο Γάλλος, που ίσως από τύχη δεν αποβλήθηκε, χρεώθηκε την ασίστ για την σέντρα-σουτ του Ραφίνια που κατέληξε στα δίχτυα στο 76’. Στο διάστημα 86’-87’ η Μπάρτσα άγγιξε το 3-2, όμως το δοκάρι κι ο Ντε Χέα της στέρησαν την ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Τσάβι συνέχισε τις νίκες με το εντός έδρας 2-0 επί της Κάντιθ και παρέμεινε στο +8 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρωταγωνιστής ο Σέρχι Ρομπέρτο, ο οποίος σκόραρε στο 43’ και έδωσε την ασίστ για το 2-0 του Λεβαντόφσκι στο 45+1’.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

Προγνωστικά

Στο πρώτο παιχνίδι η Γιουνάιτεντ έδειξε χαρακτήρα κι ότι δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται την Μπαρτσελόνα. Εντός έδρας τα πάει τρομερά, τρέχοντας αήττητο σερί 17 αγώνων με 15 νίκες σε αυτό το διάστημα. Δίκαια λοιπόν είναι το φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε την κακή εικόνα της Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69