tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Με το μομέντουμ της Μίλαν στο 2.30

Κάτι παραπάνω από συναρπαστικό είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (26/02), με το κουπόνι να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Δράση έχουμε σε Πρέμιερ Λιγκ, Σούπερ Λιγκ και τελικό στο “Γουέμπλεϊ” ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιουκάστλ, ενώ δυνατά ματς διεξάγονται σε Σέριε Α, Λα Λίγκα, Λιγκ 1 και στη Σκωτία, όπου διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το ιταλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Μίλαν - Αταλάντα, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας επιλογή.

24η Αγωνιστική στη Σέριε Α με τη Μίλαν να υποδέχεται με ανεβασμένη ψυχολογία την επικίνδυνη Αταλάντα. Οι “ροσονέρι” έχουν πανηγυρίσει τη νίκη και στα τρία τελευταία παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ. Βρίσκονται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, ενώ κόντρα στην Αταλάντα έχουν την παράδοση υπέρ τους, καθώς παραμένουν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (3-1-0).

Από την πλευρά της η Αταλάντα δεν “πατάει” καλά στα τελευταία παιχνίδια της, στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε με 2-1 από τη Λέτσε εντός έδρας, ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης, αντιμετωπίζει πρόβλημα και εκτός έδρας, καθώς πανηγύρισε μόλις μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Η Μίλαν έχει το μομέντουμ και τον πρώτο λόγο στο αποψινό παιχνίδι, κόντρα σε μια Αταλάντα που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.30. 


Βρείτε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος για ταμείο στο Betarades.gr!
  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69