tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Αξίζει ο άσος της Γιουβέντους στο ντέρμπι

Πολλές επιλογές για στοίχημα με αξία δίνει το πρόγραμμα αυτής της Τρίτης (28/02). Με αγώνες για αρκετές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις κυπέλλων στην Ευρώπη, ενώ φυσικά δυνατά είναι και τα προγνωστικά NBA σήμερα. Το Betarades.gr ξεχώρισε μια πρόταση από τη Σέριε Α και συγκεκριμένα το τοπικό ντέρμπι Γιουβέντους - Τορίνο. Ακολουθούν η ανάλυση και το προγνωστικό παρακάτω.

Με πρωταγωνιστή τον Ντι Μαρία που έκανε χατ τρικ, η Γιουβέντους κέρδισε εύκολα (0-3) τη Ναντ και προκρίθηκε στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ. Διανύει περίοδο φόρμας, καθώς αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια. Σκοράρει με ευκολία το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας σημειώσει εννιά γκολ στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη Σέριε Α, με παθητικό 17 τερμάτων σε 23 αναμετρήσεις. 

Από εντός έδρας γκέλα (2-2) με την ουραγό Κρεμονέζε προέρχεται η Τορίνο. Είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από τη Μίλαν, ενώ η πιο πρόσφατη επικράτησή της ήταν το 1-0 επί της Ουντινέζε για την 21η αγωνιστική. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της που κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Δεν τα καταφέρνει καλά, τελευταία, μακριά από την έδρα της, καθώς μετράει δύο συνεχόμενες ήττες. Κατι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Γιουβέντους, που έχει υπέρ της και την παράδοση, ενώ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.78.

Δείτε καθημερινά στοιχημα προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69