tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Πέμπτης: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Σοβαρεύτηκε στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ, και μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 του πρώτου αγώνα πέρασε επιβλητικά στους «16» του Europa League. Ο Κόατες την έβαλε μπροστά στο σκορ 21’ κι η αποβολή του Παουλίνιο για τους γηπεδούχους έκανε πολύ εύκολη την συνέχεια. Με δύο γκολ του Πέδρο Γκονσάλβες (50’, 77’) και αυτογκόλ του Γκάρτενμαν (85’) η Σπόρτινγκ επικράτησε με το θριαμβευτικό 4-0 κι έκανε το καθήκον της. Με τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Πορτιμονένσε το Σάββατο έφτασε τους 47 βαθμούς και διατήρησε τη διαφορά πέντε βαθμών από την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Άρσεναλ

Η πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο της έδωσε την άμεση πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League. Με πέντε νίκες και μία ήττα απέναντι σε Αϊντχόφεν, Μπόντο Γκλιμτ και Ζυρίχη η Άρσεναλ έφτασε σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης για τέταρτη φορά στις τελευταίες πέντε συμμετοχές της. Συνεχίζει να «σπάει καρδιές» στην Premier League, καθώς με επική ανατροπή κέρδισε την Μπόρνμουθ και παρέμεινε στο +5 από τη δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στα εννιά δευτερόλεπτα και κόντρα στη ροή του αγώνα πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 57’. Οι «κανονιέρηδες» πίεσαν, κυριάρχησαν, είχαν πολλές ευκαιρίες και δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν για τέσσερις (!) περιπτώσεις πέναλτι. Ο Πάρτεϊ (62’) κι ο Γουάιτ (70’) την έβαλαν άμεσα ξανά στο παιχνίδι, κι ο Νέλσον με φοβερή εκτέλεση στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

Προγνωστικά

Ποιοτικά δεν τίθεται θέμα σχετικά με το ποια ομάδα υπερέχει. Η Άρσεναλ αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι δεν είναι «πυροτέχνημα» και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Προφανώς, αυτό ρίχνει και το βάρος των «κανονιέρηδων» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε σχέση με την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69