tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Τρίτης: Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μάντσεστερ Σίτι

Παρουσίασε δύο πρόσωπα στο πρώτο παιχνίδι και έφυγε με την ισοπαλία από τη Λειψία. Στο πρώτο ημίχρονο είχε την απόλυτη κυριαρχία, παίρνοντας το προβάδισμα στο 27’ με τον Μαχρέζ. Θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερο πλεονέκτημα με τις ευκαιρίες που έχασε, κάτι που πλήρωσε στο δεύτερο μέρος. Η Λειψία ανέβασε στροφές και ισοφάρισε στο 70’, για να πάρει την ισοπαλία με 1-1. Η Σίτι εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να την εξασφαλίσει. Από εκείνο το παιχνίδι κι έπειτα έχει μόνο νίκες, με πιο πρόσφατη αυτήν με 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Για άλλη μια φορά σε εκτός έδρας αγώνα είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά χρειάστηκε να φτάσει στο 78’ για να πετύχει γκολ με πέναλτι του Χάαλαντ. Με τη νίκη αυτή παρέμεινε δεύτερη, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση στην πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Λειψία

Στάθηκε όρθια στο πρώτο ματς και παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης με την εντός έδρας ισοπαλία. Ο Ρόζε επέλεξε να βάλει την ομάδα του πίσω από την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν του βγήκε καθόλου. Εύκολα η Σίτι πήρε το προβάδισμα στο 27’ και θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Ενδεικτικό της κυριαρχίας των φιλοξενούμενων το γεγονός ότι η πρώτη τελική της γερμανικής ομάδας ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε περισσότερο σαν Λειψία, αρχίζοντας να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Γκβάρντιολ ισοφάρισε με κεφαλιά από κόρνερ του Χάλστενμπεργκ στο 70’, και υπήρξαν στιγμές που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει το προβάδισμα. Εν τέλει το 1-1 ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι «ταύροι» εξακολουθούν να ψάχνουν την υπέρβαση στη ρεβάνς. Τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα αυτό απέναντι στην Γκλάντμπαχ, την οποία κέρδισαν με 3-0. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι για σημαντικό διάστημα του παιχνιδιού, έχασαν και πέναλτι στο 53’. Λίγο αργότερα η Λειψία άνοιξε το σκορ, κι από τότε δεν επέτρεψε στην Μπορούσια να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

Προγνωστικά

Το 1-1 του πρώτου αγώνα είναι αρκετό ώστε να δίνει προβάδισμα στην Σίτι, αλλά και ελπίδες στη Λειψία. Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης οι «πολίτες» πολύ δύσκολα θα την πατήσουν, πόσο μάλλον εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι χάνουν αρκετή από τη δυναμική τους μακριά από τη «Ρεντ Μπουλ Αρένα», κι όσο αμυντικά κι αν παίξουν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ανοιχτούν.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69