tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Αξίζει η στήριξη στην Μπάρνσλεϊ

Μπορεί το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τρίτης (21/03) να είναι περιορισμένο σε παιχνίδια, ωστόσο το στοιχηματικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Δράση έχουμε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, αλλά και παιχνίδια σε Αργεντινή και Κολομβία. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μπάρνσλεϊ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη novibet

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της League One, με την Μπάρνσλεϊ να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και θέλει να δώσει απόψε συνέχεια στις επιτυχίες. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Γουίκομ εκτός έδρας, συμπλήρωσε 11 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει τα εννέα εξ αυτών. Βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα την έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. 

Στην πρώτη θέση της κατάταξης η Σέφιλντ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπόλτον εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο. Έχει σήμερα δύσκολη έξοδο, κόντρα στην ανεβασμένη Μπάρνσλεϊ, η οποία εντός έδρας πετάει φωτιές. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το 1(DNB) σε απόδοση 2.00. 

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στο Betarades.gr!  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69