tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Ολυμπιακός για τίτλο στο 2.95

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή ημέρα, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί τη Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, δράση έχουμε σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του κόσμου, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται και στις ελληνικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα και μέσω του Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα για στοίχημα live στις εκλογές για να μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν. Παρακάτω θα αναλύσουμε την πρόταση που ξεχωρίσαμε από το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής, που έρχεται από τον μεγάλο τελικό Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης. 

Τεράστια στιγμή για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς στις 20:00 στη “Zalgirio Arena” αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου για τέταρτη φορά στην ιστορία του. Με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Μονακό και με ένα απίστευτο σερί 27-2 οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να εξασφαλίσουν δίκαια το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, ενώ στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν σήμερα περισσότεροι από 6,500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού. 

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης απέδειξε πως είναι… εφτάψυχη αλλά και πως διαθέτει μια από τις πιο “βαριές” φανέλες στην Ευρώπη. Απέκλεισε δύσκολα την Παρτιζάν στα playoffs, ενώ παρά τις σημαντικές απουσίες, κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της μισητής Μπαρτσελόνα. Θα παραταχθεί και σήμερα με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τον τίτλο του φαβορί, αξίζουν με βάση τη συνολική τους εικόνα το τρόπαιο, ενώ θα έχουν και τη στήριξη των χιλιάδων φιλάθλων τους. Θα στηρίξουμε τον Ολυμπιακό, ενώ περιμένουμε πως το παιχνίδι θα έχει ρυθμό, επιλογή μας το συνδυαστικό 1 & Over 153,5 πόντοι σε απόδοση 2.95.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69