tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Combo με φόντο την Μπουντεσλίγκα στο 1.98

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για στοίχημα παρουσιάζουν οι αγώνες στο κουπόνι της Πέμπτης (01/06). Μπορείτε να βρείτε όλα τα σημερινά ματς στη vistabet με πλήθος αγορών. Το προγνωστικό που τραβάει τα βλέμματα είναι για την αναμέτρηση των μπαράζ για παραμονή/άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, Στουτγκάρδη - Αμβούργο. Πάμε να το δούμε παρακάτω αναλυτικά!

Δεν τα κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα η Στουτγκάρδη, που αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Χόφενχαϊμ. Είχαν προηγηθεί για το πρωτάθλημα, η ισοπαλία με το ίδιο σκορ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και η νίκη (1-4) απέναντι στη Μάιντζ. Δεν καταφέρνει να εκμεταλλευτεί την έδρα της το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει κερδίσει ένα μόνο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με 2-1 επί της Γκλάντμπαχ. Έχει πετύχει γκολ στους 10 τελευταίους αγώνες της. Δεν τα πάει, όμως, το ίδιο καλά και σε ό,τι αφορά την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς μόνο σε έναν εξ αυτών, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. 

Περίοδο φόρμας διανύει το Αμβούργο, που σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του, με 1-0 επί της Σαντχάουζεν. Δεν στάθηκε, όμως, αρκετή για να του δώσει την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει με 5-1 επί της Ρέγκενσμπουργκ και με 2-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ. Είναι η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή (9-3-5) στα εκτός έδρας παιχνίδια στη Β’ Γερμανίας. Επιπλέον, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 70 γκολ σε  34 αναμετρήσεις. Έχει δεχτεί, ωστόσο, γκολ στα έξι από τα εφτά τελευταία ματς. 

Έχουν τέρματα τα παιχνίδια ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και το Αμβούργο και δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση το μπαράζ παραμονής/ανόδου, καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα, αντιμετωπίζουν, όμως, προβλήματα στην άμυνα. Θα ποντάρουμε στη συνδυαστική επιλογή Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69