tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: “Πληρώνει” η διαφορά ποιότητας της Χάκεν

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (05/06), έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγώνες με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και φινάλε σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Παρά τις μειωμένες επιλογές το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Σουηδία και την αναμέτρηση Βάρμπεργκς - Χάκεν, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων όπως Ολυμπιακός Μεταγραφές αλλά και για τις μεταγραφές στις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες. 

11η Αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας με τη Βάρμπεργκς να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, πραγματοποιώντας απογοητευτικό ξεκίνημα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντέγκερφορς την προηγούμενη αγωνιστική, είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες, αγνοεί τη νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. 

Σε αντίθετη κατάσταση η Χάκεν που βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, διέλυσε με 4-1 την Γκέτεμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική κια παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο, κόντρα σε μια αντίπαλο που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί, θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.00. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69