tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Διπλασιασμός με… κάλυψη στη Δανία

Παρασκευή σήμερα (09/06) και θα κινηθούμε σε χαλαρούς στοιχηματικούς ρυθμούς περιμένοντας και τον μεγάλο τελικό του Champions League - Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ - ο οποίος διεξάγεται στο Σάββατο.

Από τη Δανία προκύπτει η δυνατή πρόταση της ημέρας και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Βίμποργκ - Μίντιλαντ. Πρόκειται για τον τελικό των ευρωπαϊκών πλέι οφ στη Σουπερλίγκα. Είναι μονό ματς το οποίο γίνεται στο γήπεδο της Βίμποργκ, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, ενώ η νικήτρια ομάδα εξασφαλίζει μία θέση στα προκριματικά του Europa Conference League.

Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Βίμποργκ, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Νόρντζελαντ, ενώ αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μία στα πέντε πιο πρόσφατα. Η Μίντιλαντ από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 4-2 επί της Οντένσε, αποτέλεσμα με το οποίο έδωσε συνέχεια στο θετικό σερί της.

Πιο συγκεκριμένα, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της διατηρείται αήττητη, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει δύο τουλάχιστον φορές σε κάθε ένα από αυτά. Παράλληλα, στους 11 πιο πρόσφατους αγώνες της, έχει χάσει μόλις μία φορά, μακριά από το γήπεδό της με 2-1 από την Λίνγκμπι, έχοντας κερδίσει στους 7/10 υπόλοιπους.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση και θεωρούμε πως έχουν το προβάδισμα για να πάρουν τη νίκη. Θα πάρουμε και τις απαραίτητες καλύψεις, επιλέγοντας το 2 DNB σε απόδοση 2.07 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69