tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Ανώτερη με combo στο 1.91 η Μπράγκα

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (08/12) λίγο πριν ξεκινήσει ένα Σαββατοκύριακο με έντονη αγωνιστική δράση. Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας στην bet365 με πλήθος αγορών. Το Betarades.gr ξεχώρισε στοιχηματική πρόταση με αξία από την Α’ Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Βιζέλα - Μπράγκα. Ας δούμε παρακάτω, λοιπόν, που ποντάρουμε σήμερα.

Από εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Τσάβες προέρχεται η Βιζέλα, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Είχε προηγηθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας, μετά την εντός έδρας νίκη με 2-1 στην παράταση (κ.δ. 1-1) επί της Εστρέλα ντα Αμαδόρα, ενώ στο πρωτάθλημα επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας επί της Κάζα Πία και αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 εντός με τη Φαμαλικάο. Δεν τα πάει καλά στο γήπεδό της, όπου ηττήθηκε στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μόνο σε δύο από τα έξι τελευταία εντός κράτησε το μηδέν. Αντίθετα, στα τέσσερα από τα προαναφερθέντα, κατάφερε να σκοράρει. 

Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μπράγκα, εντός έδρας με 3-1 επί της Εστορίλ. Είχε κερδίσει κατά σειρά εντός έδρας την Πορτιμονένσε (6-1) και εκτός την Αρούκα (0-1), ενώ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) στο γήπεδό της με την Ουνιόν Βερολίνου. Τα καταφέρνει εξαιρετικά εκτός έδρας, καθώς κέρδισε τα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς, ενώ έχει και μια ήττα και μια ισοπαλία, με 3-3 απέναντι στη Ζιλ Βισέντε. Έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα εννιά από τα δέκα τελευταία ματς της. Μόνο σε δύο εξ αυτών, όμως, διατήρησε ανέπαφη την εστία της. 

Οδυνηρή ήττα για τη Βιζέλα αυτή από την Τσάβες, επηρέασε και την ψυχολογία της, ενώ μόνο φόβητρο δεν αποτελεί η έδρα της. Φορμαρισμένη η Μπράγκα, σκοράρει με ευκολία και μπορεί να πάρει τη νίκη που θα τη διατηρήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα ποντάρουμε στο combo 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.91.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69