tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Ντέρμπι κορυφής με Over στο 2.10

Ντέρμπι κορυφής στη Super League και σπουδαία παιχνίδια στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (28/01). Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία για στοίχημα από το σπουδαίο ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Στις 20:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε επίδειξη δύναμης την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Βόλο, τον οποίο διέλυσε με 5-1 εκτός έδρας, ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, δέχτηκε ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. 

Ήττα - σοκ με 2-1 από τον Ατρόμητο εντός έδρας στο Κύπελλο γνώρισε ο Παναθηναϊκός, που αναζητά σήμερα αντίδραση. Επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όπου τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (4-1-0). Σε στοιχηματικό επίπεδο πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, ο ΠΑΟΚ είναι παραγωγικός, σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο, παίζει στην έδρα του και θα ρισκάρει. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από ήττα στον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο, αλλά το αποψινό είναι διαφορετικό παιχνίδι και περιμένουμε να ακολουθήσει στον υψηλό ρυθμό. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69