tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Στο 2.04 combo με γκολ στο “Stayen”

Δίνει αρκετές ευκαιρίες για ποντάρισμα με αξία στις εταιρίες στοιχήματος το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (23/04) με δράση σε εμπορικές διοργανώσεις της Ευρώπης. Το Betarades.gr εντόπισε δυνατό προγνωστικό από την Α’ Βελγίου και την αναμέτρηση Σεντ Τρούιντεν - Γάνδη. 

Από ήττα έρχεται η Σεντ Τρούιντεν, από τη Λέουβεν με 1-0 εκτός έδρας. Έτσι, λιγόστεψαν οι ελπίδες της για την πρώτη θέση της βαθμολογίας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Γάνδη κέρδισε. Πλέον, είναι στο -6 από την αποψινή της αντίπαλο και είναι η τελευταία της ευκαιρία για να παραμείνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Αν χάσει, θα έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες. Έχει δεχτεί γκολ στα πέντε από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της. Ενώ στα πιο πρόσφατα 12 εντός δεν έχει ήττα, παράλληλα έσπασε σερί με πέντε νίκες με την τελευταία ισοπαλία με τη Σταντάρ Λιέγης.

Έκανε την επιστροφή στις νίκες η Γάνδη και επιβλήθηκε με 3-1 επί της Μέχελεν. Πλέον είναι το φαβορί για την πρώτη θέση της κατάταξης, που οδηγεί στο μπαράζ για το Κόνφερενς Λιγκ, στο +4 από τη Μέχελεν που ακολουθεί και στο +6 από τη σημερινή της αντίπαλο, την οποία αν κερδίσει βγάζει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης. Στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της τα εφτά έληξαν με Goal/Goal, ενώ τα πέντε με Over 2.5. Βρήκε τα δίχτυα πρώτη στους εφτά από τους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες της. 

Είναι πια το φαβορί για την πρώτη θέση η Γάνδη. Αλλά έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές αμυντικές ελλείψεις και μάλλον θα δυσκολευτεί αρκετά. Έχει αξία το ποντάρισμα στο combo Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.04.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69