tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Στοίχημα: Combo στο 2.75 στον τελικό της Euroleague

Παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (26/05) με τελευταίες στροφές σε La Liga & Serie A αλλά και φυσικά τελικό στη Euroleague. Η έμπειρη ομάδα του Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το σπουδαίο ματς Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 21:00 στο Βερολίνο διεξάγεται ο μεγάλος τελικός της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Την Παρασκευή η “βασίλισσα” με σοβαρή εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει με 87-76 του Ολυμπιακού, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον μεγάλο τελικό. Τέσσερις παίκτες ήταν διψήφιοι για τη «βασίλισσα», που σούταρε με 44% από το τρίποντο και με 68% από το δίποντο, οι Τζάναν Μούσα (20π), Μάριο Χεζόνια (12π, 6ρ), Βενσάν Πουαριέ (11π) και Γκερσόν Γιαμπουσέλ (11π).

Με ασφυκτική άμυνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 73-57 του τουρκικού συλλόγου στα ημιτελικά και εξασφάλισε έτσι την παρουσία του σε παιχνίδι τίτλου έπειτα από 13 χρόνια. Επιθετικά double double έκανε ο Ματίας Λεσόρ (17π, 10ρ), 14 πόντους είχε ο Κέντρικ Ναν και 13 ο Τζέριαν Γκραντ. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Ρεάλ εμφανίζεται ως το φαβορί, αφού καθόλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν η καλύτερη ομάδα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός μπορεί να της βάλει δύσκολα, αν πιάσει καλή απόδοση, θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 159,5 πόντοι σε απόδοση 2,75.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69