tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχώρηση του προέδρου του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Β. Κίτσας από την διοίκηση του συλλόγου

Την αποχώρησή του από την διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έκανε γνωστή με δήλωσή του ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κίτσας. Στην δήλωση αναφέρει:

"Μετα από τρία πολύ γεμάτα χρόνια θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ότι αποχωρώ από την διοίκηση της ομάδος μου, τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών που ήταν γεμάτα συγκινήσεις, γεύτηκα μεγάλες χαρές αλλά και κάποιες λίγες απογοητεύσεις.

Στα τρία αυτά χρόνια μου ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ μαζί με τους συνεργάτες μου πετύχαμε πολλά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανος. Πέρα από το όμορφο και υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο και τις αγωνιστικές επιτυχίες όπως η κατάκτηση του κυπέλλου, μια ακόμη συμμετοχή στον τελικό αλλά η κατάκτηση της πρωτιάς στο περσινό πρωτάθλημα, είμαι περήφανος και για μια σειρά επιτυχιών του συλλόγου μας όπως η βελτίωση της λειτουργίας και της εικόνας της ομάδος μας, η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και πολλά άλλα που δεν χωράνε να γραφτούν σε ένα κείμενο.

Νομίζω πως πετύχαμε πολλά, πρώτα και πάνω από όλα να προσφέρουμε στην μικρή μας κοινωνία που τόσο ανάγκη το έχει.

Στην διαδρομή μου αυτή δεν το κρύβω ότι δέχθηκα ισχυρές απογοητεύσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα από ανθρώπους που εμπιστεύτηκα αλλά πρόδωσαν εμένα προσωπικά και την ομάδα μας. Όσα εμείς χτίσαμε κάποιοι προσπάθησαν και ίσως το κατάφεραν, να τα γκρεμίσουν. Τους παραδίδω στη χλεύη των συμπολιτών μας, τους γνωρίζουν όλοι, άξιος ο μισθός τους.

Πίστεψα πως τα πρωταθλήματα κερδίζονται στα γήπεδα και όχι έξω από αυτά. Πίστεψα πως το να έχεις μια καλή ομάδα αρκεί, αλλά δυστυχώς έκανα λάθος, αφού κάποιοι γνωστοί παράγοντες που εμφανίστηκαν ξανά στο προσκήνιο από την ανυπαρξία τους, μέσα από μεθοδεύσεις και μια σειρά ανεκδιήγητων ενεργειών τους τα κατάφεραν. Αρωγός τους δυστυχώς η Ένωση και η επιτροπή πρωταθλήματος.

Αποχωρώντας θα ήθελα να δηλώσω πως θα βρίσκομαι όπως πάντα ήμουν δίπλα στους ανθρώπους της ομάδας και τους παροτρύνω να συνεχίσουν με τον ίδιο ενθουσιασμό και αγάπη για το καλό γνήσιο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με συμπαραστάθηκε κατά τις ατέλειωτες ώρες που της στέρησα, τους συνεργάτες μου διοίκηση, παίχτες, προπονητές, για την άψογη συνεργασία μας παρά τις αντιξοότητες και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε συγκινητικά κοντά στην ομάδα.

Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι διατηρώντας την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ αλλά και το όνειρο όλων μας να δούμε σύντομα τον ΠΑΟΚ όπως πραγματικά τον ονειρευτήκαμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69