tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην δικαιοσύνη η ΕΠΣ για το Αγία Μαρίνα - Αγκαθιά - Τι καταγγέλλουν οι παίκτες της Αγίας Μαρίνας

Στην δικαιοσύνη, ως όφειλε, προσέφυγε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας για τα όσα συνέβησαν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι Αγίας Μαρίνας - Αγκαθιάς. 

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣ αναφέρει:

"Μετά τα όσα λυπηρά, ανήκουστα και ποινικώς ελεγκτέα ακούστηκαν την Δευτέρα 04/04/2022 στην εκπομπή «Ελ Μαντριγκάλ» του ραδιοφωνικού σταθμού «Άκου 99,6» αναφορικά με όσα προηγήθηκαν, αλλά και επακολούθησαν του αγώνα πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθιας που έλαβε χώρα το Σάββατο 2/4/2022 μεταξύ των ομάδων Νίκη Αγκαθιάς και Αγία Μαρίνα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθιας Στεργιος Μουρτζίλας συνοδευόμενος από τον Χρήστο Μουχτάρη, Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΗ επισκέφτηκαν τον Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Βέροιας θέτοντας υπόψη του όσα λέχθηκαν και ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της ως άνω εκπομπής αιτούμενοι να διαταχθούν τα προβλεπόμενα νόμιμα αναφορικά με την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών και την απόδοση δικαιοσύνης".

Θυμίζουμε, ότι ο ασκός του Αιόλου άνοιξε μετά από ένσταση που κατέθεσε η Αγκαθιά για αντικανονική συμμετοχή του παίκτη Παπαδόπουλου υποστηρίζοντας ότι δεν ανανεώθηκε η κάρτα υγείας του. Όμως, ο παίκτης αγωνίστηκε σε προηγούμενο ματς κανονικά με την ανανεωμένη κάρτα υγείας του, η οποία κατατέθηκε κανονικά σύμφωνα με τους ανθρώπους της Αγίας Μαρίνας και πριν το ματς με την Αγκαθιά και "εξαφανίστηκε" με άγνωστο τρόπο στο τέλος της αναμέτρησης. Όπως πληροφορούμαστε, η Αγία Μαρίνα έχει πάρει ήδη αντίγραφο της κάρτας και ο αθλητής θα αγωνιστεί το Σάββατο με την κάρτα υγείας που ανανεώθηκε τον Μάρτιο. 

Παρότι ήταν πανεύκολο να διαπιστωθεί το αν παίκτης είχε ανανεώσει την κάρτα υγείας του, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ δικαίωσε την ένσταση της Αγκαθιάς, μηδένισε την Αγία Μαρίνα και έδωσε τους βαθμούς στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Ύστερα από αυτά και τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Ακου "Μαντριγκάλ" και δεν συνάδουν με το υγιές ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ προσέφυγε στην δικαιοσύνη.

Η καταγγελία προπονητή και παικτών της Αγίας Μαρίνας

Από την πλευρά τους, ο προπονητής και οι παίκτες της Αγίας Μαρίνας προχώρησαν στην παρακάτω καταγγελία. Να σημειώσουμε ότι όσα καταγγέλλουν είναι καταγεγραμμένα σε κάμερα που κατέγραφε στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

''O προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας που βιώσαμε το προηγούμενο Σάββατο τη χειρότερη μορφή αθλητικής βίας, χωρίς τα θεσμικά όργανα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να μας προστατεύσουν ή να αναλάβουν τις ευθύνες τους δηλώνουμε ότι:
 
Συμμετείχαμε σε αγώνα, όπου ο παρατηρητής αποχώρησε πρόωρα, ο διαιτητής δεν είδε αυτά που όλοι είδαν (την είσοδο στο γήπεδο οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, την ψυχολογική βία που ασκήθηκε για να συναινέσουμε στην ήττα μας, αλλά και τη σωματική βία που υπέστη ένας από μας από συνάδελφο της αντίπαλης ομάδας, καθώς και την προκλητική συμμετοχή του Α/Π της ΕΠΣ Ημαθίας) και την αποχή των πειθαρχικών οργάνων από τη διερεύνηση όσων αντικανονικών έλαβαν ευρεία δημοσιότητα.
 
Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να αισθανόμαστε απροστάτευτοι και έκθετοι στις οπαδικές συμπεριφορές και μάλιστα από αυτούς που ο ΚΑΠ όρισε ακριβώς για τα αντίθετα.''

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69