tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωταθλητής στο γήπεδο ο Τριπόταμος - Αλλοιώνει την βαθμολογική συγκομιδή η απόφαση της Πειθαρχικής

Το Σάββατο ο Τριπόταμος κέρδισε με 2-0 την Αγία Μαρίνα και με βάση τα αποτελέσματα των αγώνων μέσα στο γήπεδο, είναι ο βαθμολογικά πρωταθλητής. Κανονικά θα έπρεπε να προετοιμάζει τα πλάνα του για τα μπαράζ ανόδου αλλά μετά τα όσο προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, που προκάλεσαν και την προσφυγή της ΕΠΣ στην δικαιοσύνη, ο βαθμολογικός πίνακας άλλαξε.

Την εβδομάδα που πέρασε, είδαμε την Πειθαρχική Επιτροπή με απόφασή της να αλλάζει αποτέλεσμα γηπέδου και να αλλοιώνει την συγκομιδή του βαθμολογικού πίνακα. Αναφερόμαστε στην ένσταση που κατέθεσε η Αγκαθιά για αντικανονική συμμετοχή του αθλητή της Αγίας Μαρίνας Ανδρέα Παπαδόπουλου, στο παιχνίδι Αγία Μαρίνα – Αγκαθιά 1-1.

Ο αθλητής, επειδή μολύνθηκε από κορονοϊό έπρεπε τον Μάρτιο να ανανεώσει την κάρτα υγείας του. Ως όφειλε, πέρασε ξανά ιατρικές εξετάσεις και 22 Μαρτίου 2022 εκδόθηκε η ανανεωμένη κάρτα υγείας του. Στις 2 Απριλίου, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έπαιξε στο παιχνίδι Αγία Μαρίνα – Αγκαθιά έχοντας τακτοποιημένο το θέμα με την κάρτα υγείας του.

Μετά το επίμαχο παιχνίδι και αφού προηγήθηκε είσοδος και μισάωρη περίπου παραμονή του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Δημήτρη Ματσούκα (και υιού του προέδρου της Αγκαθιάς) και η είσοδος της πρώην πρόεδρου της Αγίας Μαρίνας Γιώτας Μαυροπούλου (η οποία δυο μέρες μετά δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι στο παιχνίδι δεν ήταν ως παράγοντας της Αγίας Μαρίνας αλλά ως φίλαθλος της Αγκαθιάς), πληροφορηθήκαμε ότι η Αγκαθιά θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του αθλητή Ανδρέα Παπαδόπουλου επειδή δεν είχε ανανεωμένη κάρτα υγείας.

Τόσο από το ρεπορτάζ όσο και από την μαρτυρία του υπευθύνου της Αγίας Μαρίνας Αντώνη Νικολόπουλου που έδωσε τα δελτία στον διαιτητή, προέκυπτε ότι η ανανεωμένη κάρτα του αθλητή ήταν κανονικά μέσα στα δελτία. Ερωτηθείς ο πρόεδρος της Αγκαθιάς Αριστείδης Ματσούκας σε ραδιοφωνική εκπομπή γιατί ζητήθηκε από τους φιλοξενούμενους να εξεταστεί η εγκυρότητα της κάρτας μόνο του Ανδρέα Παπαδόπουλου, δήλωσε ότι η ομάδα του έχει πολύ καλή πληροφόρηση.

Παρότι την Δευτέρα που μας πέρασε, οι πάντες πληροφορήθηκαν ότι δεν υπάρχει κανένα κόλλημα με την συμμετοχή του αθλητή Ανδρέα Παπαδόπουλου, μεσοβδόμαδα η Πειθαρχική Επιτροπή έκανε δεκτή την ένσταση της Αγκαθιάς, μηδένισε στο επίμαχο παιχνίδι την Αγία Μαρίνα και έδωσε τρεις βαθμούς στην Αγκαθιά.

papadopoulos karta

Στο Σαββατιάτικο ματς Τριπόταμος – Αγίας Μαρίνας ο αθλητής Ανδρέας Παπαδόπουλος αγωνίστηκε κανονικά. Ζητήσαμε να δούμε την κάρτα υγείας του και διαπιστώσαμε, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που παραθέτουμε παραπάνω, ότι η ημερομηνία έκδοσης της είναι 22 Μαρτίου 2022. Συνεπώς, ο παίκτης ήταν ιατρικά τακτοποιημένος και στο ματς Αγία Μαρίνα – Αγκαθιά και δεν υπήρχε θέμα αντικανονικής συμμετοχής του.

Τόσο από το ρεπορτάζ όσο και από τα γεγονότα προκύπτει ότι κάποιος ή κάποια που είχε πρόσβαση στα δελτία της Αγίας Μαρίνας, φρόντισε να μην υπάρχει η ανανεωμένη κάρτα όταν θα ζητηθεί από τον διαιτητή Μαλούτα να κάνει τον έλεγχο για να αποκτήσει δικαίωμα ένστασης η Αγκαθιά και να διεκδικήσει με άλλο τρόπο τους βαθμούς που απέτυχε να κατακτήσει στο γήπεδο. Δυστυχώς η Πειθαρχική Επιτροπή συνέβαλε, με την απόφαση που εξέδωσε, στην αλλοίωση της βαθμολογικής συγκομιδής των ομάδων και άφησε ανοιχτή μια κερκόπορτα στον κάθε ένα που θα θέλει να αλλοιώνει τα αποτελέσματα του γηπέδου, κάνοντας παιχνίδι με τις κάρτες υγείας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69