tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πανάξιος πρωταθλητής ο Τριπόταμος

Πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας αναδείχθηκε το Σάββατο ο Τριπόταμος. Στο ματς που χαρακτηρίστηκε και ως τελικός πρωταθλήματος, επικράτησε με 2-4 της Αγκαθιάς και τερμάτισε πρώτος. Ο Τριπόταμος ήταν καλύτερος, με τα τετ α τετ που έχασε θα μπορούσε να σημειώσει έξι ή επτά γκολ και φυσικά δίκαια κέρδισε. 

Η αυλαία του πρωταθλήματος έπεσε και ο…θεός του ποδοσφαίρου στο τέλος της ημέρας έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Ανέδειξε μια ομάδα πρωταθλήτρια που στηρίχθηκε στους βαθμούς που κατέκτησε στο γήπεδο κι όχι στα χαρτιά μετά από αποφάσεις πειθαρχικών επιτροπών. 

Ο Τριπόταμος μπήκε πολύ αποτελεσματικά στο ματς και προηγήθηκε με 0-2. Στο 17' ο Προβατίδης με απευθείας εκτέελση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-1. Στο 23' ο Αχαλινόπουλος έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μπαλάφας με κεφαλιά από κοντά σημείωσε το 0-2. Οι γηποεδούχοι μείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με γκολ του Κίτσα, μετά από σέντρα του Ιορδανόπουλου.

Στο δεύτρερο μέρος, ο Τριπόταμος μπήκε καλύτερα και στο 60' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γιόνδη (ανατροπή Βασιλείου από τον Τζημογιάννη) σημείωσε το 1-3. Στο 78' ο Τούφας μπήκε μόνος και με πλασέ σημείωσε το 1-4. ΟΙ φιλοξενούμενοι έχασαν και δυο μοναδικές ευκαιρίες με Τούφα και Μπουλάρι στο 80' και το 83' για να αυξήσουν την διαφορά στο σκορ. 

Η Αγκαθιά μείωσε στο 87' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κίτσα (ανατροπή του Κίτσα από τον Κύρου).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Κωστογλίδης, Τερζής (61' Κίρτσογλου) , Κοντσίδης, Τζημογιάννης Πέτκος, Γιαννουπλάκης, Βαρότσης (83' Αλμύρας), Συμεωνίδης (38’ Βασιλείου), Κίτσας, Ράδης, Ιορδανόπουλος (61' Μαντώς)

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ: Κύρου, Μπαλάφας, Γκιντίδης, Αχαλινόπουλος, Μπέσσας, Κόλα (65' Μπρέγκου), Μετάι (65' Μπουλάρι), Γιόνδης (75' Μπικιάρης), Βασιλείου (80' Μανώλης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης (75' Τούφας)

tripotamos dimarxeio

Τα αποτελέσματα των πλέι οφ

Αγκαθιά - Τριπόταμος 2-4
Αγία Μαρίνα - Νάουσα 1-1

Βαθμολογία πλέι οφ (τελική)

  1. Τριπόταμος 66
  2. Αγκαθιά 61
  3. Νάουσα 48
  4. Αγία Μαρίνα 36
  5. Μελίκη 31

Το αποτελέσματα των πλέι άουτ

Μακροχώρι - Κοπανός 1-3
Άχθος Αρούρης - Ροδοχώρι 0-3

Βαθμολογία πλέι άουτ (τελική)

  1. Κοπανός 33
  2. Μακροχώρι 30
  3. Ροδοχώρι 22
  4. Κουλούρα 21
  5. Άχθος Αρούρης 13

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69