tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έτοιμοι για τον τελικό Τριπόταμος και Τρίκαλα (βίντεο)

Έτοιμες να διεκδικήσουν το κύπελλο ερασιτεχνών Ημαθίας. Αστέρας Τριποτάμου και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα βρεθούν την Τετάρτη στις 6μμ, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας αντιμέτωποι. Την Τρίτη η ΕΠΣ διοργάνωσε συνέντευξη τύπου και έδωσε τον λόγο στους πρωταγωνιστές των ομάδων.

Ο τεχνικός των Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος τόνισε ότι η ομάδα του προέρχεται από μια δύσκολη χρονιά και στάθηκε άτυχη στην τριπλή ισοβαθμία διότι της στερεί την παραμονή. Ο κ. Πρίντζιος τόνισε ότι ο πρώτος στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία και ο δεύτερος στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου. «Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ο Τριπόταμος είναι μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες» σημείωσε.

Ο προπονητής του Τριποτάμου Τάσος Χουρσουζίδης υπογράμμισε ότι ο τελικός είναι μια πρόκληση για την ομάδα του διότι συμμετέχει πρώτη φορά σε τελικό. «Σημαίνει πολλά για εμάς η κατάκτηση του κυπέλλου αλλά βασικός στόχος είναι η άνοδος» σχολίασε και πρόσθεσε ότι ήταν παιδικό του όνειρο να κοουτσάρει μια ομάδα στο γήπεδο της Βέροιας. «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε πολλά από τα Τρίκαλα αλλά είναι το φαβορί επειδή έπαιξε σε κατηγορία με δυσκολότερους αντιπάλους» σημείωσε.

Ο αρχηγός των Τρικάλων Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε ότι οι δυο φιναλίστ είναι το ιδανικό ζευγάρι τελικού. «Θεωρώ τον Τριπόταμο φαβορί επειδή έχει καλύτερη ψυχολογία λόγω κατάκτησης πρωταθλήματος. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ας κερδίσει ο καλύτερος» τόνισε.

Ο αρχηγός του Τριποτάμου Αντώνης Γιόνδης είπε ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. «Ας κερδίσει ο καλύτερός. Εμείς πετύχαμε τον στόχο μας (σ.σ. πρωτάθλημα) και περιμένουμε τα μπαράζ.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Στέργιος Μουρτζίλας και οι πρόεδροι Τάκης Παπαδόπουλος και Γιώργος Τσαχουρίδης μίλησαν για έναν αγώνα γιορτή του ποδοσφαίρου.

eps 20220426 201046

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69