tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Γ' Εθνική η Νάουσα με το ΑΦΜ του Τριποτάμου

Ομόφωνη απόφαση συμμετοχής του ΦΑΣ Νάουσα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την περίοδο 2022-23 μέσω του ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας το Δ.Σ. του ΦΑΣ στη συνεδρίασή του. Αντίστοιχη απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του Αστέρα Τριποτάμου. Η πρόταση θα τεθεί μέσα στις επόμενες μέρες προς έγκριση σε έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του ΦΑΣ Νάουσα.

Όπως ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του ΦΑΣ Νάουσα, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, η πρόταση αυτή είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών διαπραγμάτευσης με τους ανθρώπους του Αστέρα Τριποτάμου και είναι μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του ΦΑΣ να κάνει ένα σοβαρό και μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, συμμετέχοντας στο αξιολογημένο και αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής των 18 ομάδων, που φυσικά είναι πιο κοντά στο γόητρο και στις στοχεύσεις του συλλόγου και των φιλάθλων του.

Από την πλευρά του Νομικού Συμβούλου, Γιώργου Κωστή, τονίστηκε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με έδρα το γήπεδο της Νάουσας, με τα χρώματα και το έμβλημα του ΦΑΣ, ενώ μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης και απορρόφησης του συλλόγου του Αστέρα Τριποτάμου από τον ΦΑΣ Νάουσα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69