tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Εκλογική συνέλευση για νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 7η Δεκεμβρίου

Θετικά νέα βγήκαν από την ανοικτή συζήτηση που έγινε, το βράδυ της Τετάρτης 30ης Νοεμβρίου, παρουσία μόλις 30 φίλων της ομάδας, στην αίθουσα της ΒΕΤΛΑΝΣ, για το μέλλον του ΦΑΣ Νάουσα.

Παρουσία του δημάρχου, Νικόλα Καρανικόλα και με πρωτοβουλία της παλιάς διοίκησης με τον Κώστα Κεράνο και τον Σάκη Παπατάνο (μια μεγάλη "ψυχή" για την ιστορική ομάδα, μαζί με το  σημερινό προπονητικό δίδυμο, Δημήτρη Κοτζιάμπαση- Θοδωρή Πέιου, στους οποίους οι Ναουσαίοι φίλαθλοι οφείλουν ευγνωμοσύνη, αφού βγάζουν τα "κάστανα από την φωτιά, μετά την ψευδοεφοπλιστική λαίλαπα)  αποφασίστηκε η διεξαγωγή την ερχόμενη Τετάρτη 7η Δεκεμβρίου εκλογικής γενικής συνέλευσης, για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Πολλές οι τοποθετήσεις για τις ευθύνες μιας τραγελαφικής διοίκησης που έπαιξε με την ιστορία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Προς τιμή του από την τότε "τρόικα" (σ.σ δεν αναφέρομαι σε απλά μέλη) παραβρέθηκε στην συγκέντρωση ο Μιχάλης Αλεξιάδης, ενώ απουσίαζαν οι κύριοι υπεύθυνοι των γεγονότων. Φορτισμένη η τοποθέτηση του Γιώργου Φουντούλη, αλλά και ενός ανθρώπου που έχει δώσει και αυτός τα πάντα για την ομάδα, του παλιού προέδρου, Αποστόλη Μπέκα.

naousa 2

Κλείνοντας την "μαύρη" αυτή "σελίδα" η Νάουσα κοιτάει πλέον μπροστά. Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στόχος της νέας διοίκησης θα είναι η παραμονή της ομάδας στην Α1 της ΕΠΣΗ, αφού ενισχυθεί μεταγραφικά.

Ειλικρινής η τοποθέτηση του Νικόλα Καρανικόλα για τα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Η ουσία είναι το μέλλον και για το παρελθόν είναι βέβαιο ότι η ιστορία θα κρίνει αυτούς που δεν είχαν καν το θάρρος να ζητήσουν μια συγνώμη από τους φιλάθλους της Νάουσας. Ο δήμαρχος είπε ότι θα σταθεί στις πρώτες ανάγκες της νέας διοίκησης, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται, ενώ "παρών" δήλωσε για το νέο διοικητικό σχήμα ο Αποστόλης Μπέκας.

Αργότερα περισσότερα από τα όσα ακούστηκαν σε αυτή την ανοικτή εκδήλωση που ήταν καταλυτική για την επ αναγέννηση του "Φοίνικα" του συλλόγου. Η ομάδα έχει ανάγκη στήριξης από όλους τους φιλάθλους της. Από το υστέρημα τους και με μικρά ποσά φυσικά. Με το νέο διοικητικό σχήμα να αποτελείται από "υγιείς" Ναουσαίους που να πονάνε την ομάδα, όπως δήλωσε ο κ.Καρανικόλας. 

Η προσωρινή επιτροπή για την σωτηρία του ΦΑΣ Νάουσα, έβγαλε κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας και καλεί τους φιλάθλους της να ενισχύσουν την προσπάθεια σωτηρία της, μετά από τα όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Την επόμενη Τετάρτη 7η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί εκλογική γενική συνέλευση, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ του πολυχώρου "Χρήστος Λαναράς" για την ανάδειξη νέας διοίκησης, Το κουπόνι κοστίζει πέντε ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να το προμηθευτούν από το καφέ-μπαρ Γκίλαν, από το κατάστημα  Τασιούκα στην πλατεία της Νάουσας και από τον Σάκη Παπατάνο (τηλέφωνο 6932626266). 

Πηγή: https://eleytheriadhs.blogspot.com/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69