tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πέφτει η αυλαία της Α' κατηγορία - Πώς θα διεξαχθεί η β' φάση

Ολοκληρώνεται το Σάββατο με τα ματς της 18ης αγωνιστικής η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Η πρωτοπόρος Αγία Μαρίνα θα υποδεχθεί την Αλεξάνδρεια και με νίκη κατακτά την πρώτη θέση. Την ίδια ώρα τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν το Μακροχώρι. Τα ματς θα αρχίσουν στις 3.30μμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κοπανός - Μελίκη
Βέροια Β' - Νάουσα
Λευκάδια - Αγ. Γεώργιος
Αγ. Μαρίνα - Αλεξάνδρεια
Τρίκαλα - Μακροχώρι

Βαθμολογία

1 Αγ. Μαρίνα 46
2 Τρίκαλα 45
3 Μακροχώρι 31
4 Αλεξάνδρεια 31
----------------------
5 Μελίκη 28
6 Κοπανός 22
7 Βέροια Β 17
8 Άγιος Γεώργιος 11
9 Νάουσα 8
10 Λευκάδια 6

* Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 4η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο συμμετέχουν στη διαδικασία των play-off.

* Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 5η μέχρι και τη 10η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο συμμετέχουν στη διαδικασία των play-out.

Τα play-off θα διεξαχθούν σε 2 γύρους, 6 συνολικά αγωνιστικές. Περιορισμός σχετικά με την έδρα των αγώνων δεν υφίσταται για τα play-off, καθώς σε αυτά οι συμμετέχουσες ομάδες αγωνίζονται σε μίνι πρωτάθλημα 2 γύρων, και επομένως όλοι θα αγωνιστούν εναντίον όλων σε όλες τις έδρες.

Τα play-out θα διεξαχθούν σε 1 γύρο, 5 συνολικά αγωνιστικές. Κατά τη διαδικασία της κλήρωσης των play-out οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις από την 5η μέχρι και την 7η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο παίρνουν κλειδάριθμο και αγωνίζονται στη νέα αυτή φάση του πρωταθλήματος 3 αγώνες εντός και 2 εκτός έδρας. Αντιστρόφως, οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις από την 8η μέχρι και τη 10η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο παίρνουν κλειδάριθμο και αγωνίζονται στη νέα αυτή φάση του πρωταθλήματος  2 αγώνες εντός και  3 εκτός έδρας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69