tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο «κόκκινο» οι ομάδες του Νηρέα και της Σχολής Ολυμπιακός Βέροιας

Nireas-Paidiko2015-16

Καιρού επιτρέποντος, πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα θα έχουν το Σαββατοκύριακο όλα τα τμήματα του Νηρέα και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Βέροιας.

Η ανδρική ομάδα του Νηρέα, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, το πρωί (10.30) της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Νάουσας. Ο προπονητής της ομάδας των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Γιάννης Παυλίδης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και είναι αισιόδοξος για την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα διατηρήσει τον Νηρέα στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στο γήπεδο του «Δημ. Βικέλας» στο Μακροχώρι.

Με έδρα την Φυτειά το Παιδικό

Αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί και η δεύτερη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας. Ο Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας (φωτό) φέτος θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Φυτειάς και εκεί θα υποδεχθεί στις 11 το πρωί την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας.

Με Ακαδημία και Μακεδόνα η Σχολή του Ολυμπιακού

Αγώνες και το Σάββατο και την Κυριακή θα έχουν τα πιτσιρίκια της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας. Το Σάββατο τα τμήματα μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, και προπαιδικό, θα αγωνιστούν στα γήπεδα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων με την Ακαδημία Βέροιας. Ώρα προσέλευσης στις 10.00 π.μ. Ώρα έναρξης αγώνων 10.30 π.μ..

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου τα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας, θα αγωνιστούν στο Λαζοχώρι με τον Μακεδόνα . Ώρα προσέλευσης στις 10.00 π.μ. Ώρα έναρξης αγώνων 10.30 π.μ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69