tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ψυχρολουσία για Ακαδημία, έχασε δίκαια από την ανώτερη ΑΕΠ

akadimia nireas

Του Βασίλη Τσιφτελίδη

Μακριά πολύ απο τον γνώριμο εαυτό της ,η Ακαδημία Β. έχασε δίκαια στην έδρα της απο την ανώτερη ΑΕΠ. Για μια ακόμη φορά οι Πόντιοι αποδείχθηκαν οι κακοί δαίμονες της κόκκινης ομάδας των Μπέμπηδων ,αφού νίκησαν για δεύτερη φορά στην μεταξύ τους αναμέτρηση, βάζοντας φρένο στις συνεχείς επιτυχίες του Β' γύρου.

Πραγματικά η Ποντιακή ομάδα που νωρίς σκόραρε μόλις στο 5' ύστερα απο ατομική προσπάθεια του Παναγιωτίδη, που άδειασε στην κυριολεξία -διαδοχικά τρείς αμυντικούς αντιπάλους του μέσα στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο βολέ φωτοβολίδα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του 0-1.Οι γηπεδούχοι παρα την ψυχρολουσία ,προσπάθησαν για ένα 15' περίπου να αντιδράσουν, δημιούργησαν χαρακτηριστικές ευκαιρίες απ΄ αυτές που δεν χάνονται όπως του Αργυρόπουλου στο 31' τετ α τετ ο Ιωαννίδης απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ- και 42' με τον Σοφιανίδη σε κενή εστία απο ευνοικό σημείο, σημάδεψε βεβιασμένα την έξοδο χάνοντας μια βέβαια ισοφάριση και πολλές άλλες αναξιοποίητες φάσεις.

Και βέβαια όταν χάνονται τέτοιες κραυγαλέες ευκαιρίες ,αυτό επιδρά αρνητικά τόσο ψυχολογικά όσον και αποδοτικά. Και αυτό φάνηκε στο Β' ημίχρονο που η Ακαδημία αντί να εμφανισθεί πιο αποφασιστική με περισσότερο πάθος και πείσμα, αντίθετα ήταν αρκετά νωχελική αποδίδοντας ποδόσφαιρο κάτω απο τα επίπεδα μετριότητας. Εξαίρεση υπήρξε μόνο και όλο καλή ευκαιρία με τον Αργυρόπουλο στο 64' που νικήθηκε ακόμη μια φορά από τον πόντιο γκολκίπερ.

Γενικότερα η εικόνα της Ακαδημίας ήταν απαράδεκτη -αντίθετα η ΑΕΠ ήταν εκείνη που ήλεγχε άνετα το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα ,κυρίαρχη στην επανάληψη -είχε και αυτή δύο καλές ευκαιρίες με τον Σιούτη και τον Αποστόλου στο 73' και 85'αντίστοιχα αλλά ανεκμετάλλευτες. Στο 87'ο Σοφιανίδης εκμεταλλευόμενος αμυντική σύγχυση σημείωσε απο κοντά γκόλ.το οποίο ακυρώθηκε ως οσφαίντ ,ύστερα απο υπόδειξη του Β΄ επόπτη, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ,ισχυριζόμενοι οτι το γκόλ επιτευχθηκε από κανονικό σημείο. Ωστόσο η Διαιτησία του κ. Γιοβανόπουλου ήταν πολύ καλή,έχοντας επίσης καλούς βοηθούς τουςκ.Πίτο και Παπαδάκη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β ; ΚούβαροςΤαρατσίδης ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ Γκιουλέκας[28'Λέντι]Γαβριηλίδης Κούβαρος Εμαν. Μπουρκατζης Αργυρόπουλος Μ. Σοφιανίδης Απαζίδης [60' Πορφύρης] ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΕΠ Β: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ Πουλιόπουλος[46' Σακελλαρίου] Καραγιάννης ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θεοδωρίδης Α. Θεοδωρίδης Δ. [67' Κανδυλίδης] ΣΙΟΥΤΗΣ Κουτσιώνης[78' Γκαλίτσιος] ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Τσανασίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69